-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Yarının Dünyası Filmi (2015)

ads
ads

Yarının Dünyası - Tomorrowland Filmi (2015) Tanıtım


ABD 2015 yapımı olan yarının dünyası filminin vizyon tarihi 22 mayıs 2015 cuma günü ülkemizde vizyona girmiştir. Tomorrowland (yarının dünyası) filminin türü Bilim Kurgu içeriklidir. Yönetmenliğini "Brad Bird" üstlenmiştir ve oyuncularından bazıları şunlardır "George Clooney , Hugh Laurie , Britt Robertson , Judy Greer , Kathryn Hahn" film ortalama 1 saat 47 dakika sürmektedir. 14.289 oy alarak IMDb puanı şuanlık  on üzerinden 6/9 olarak belirlenmiştir.

Yarının Dünyası Filmi (2015)

Yarının Dünyası Filminin özeti:


Bilime olan ilgisi oldukça fazla olan genç  Casey Newton (Britt Robertson) ile mucit Frank Walker (George Clooney) yalnızca hafızalarında yer alan bir yer ve zamana, gizemli bir yolculuğa çıkarlar.


Yarının Dünyası / Tomorrowland Türkçe Dublaj Fragmanı İzle


Not: Bu video "Seslendirme Kadroları" ismindeki bir Youtube kanalından alınmıştır.



Bir önceki film tanıtımı  >>    Maymunlar Cehennemi 3: Savaş Filmi (2017) Vizyon filmlerinden olan "Maymunlar Cehennemi filminin son serisi vizyona  girmiştir. Filmin incelemesini sayfamızda yaptık. Maymunlar Cehennemi 3: Savaş filminin detayları için yukarıda ki bağlantıdan bilgilere ulaşabilirsiniz.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:


  1. Yarının Dünyası Filmini izlemedim ama kadronun bu kadar iyi olduğunu bilmiyordum

    YanıtlaSil
  2. Filmi daha once izlemistim. Gercekten bilim kurgu sevenler icin harika bir film. Bu tarz filmler srtik bulunmuyor. George cooloney harika is basarmis

    YanıtlaSil
  3. Fragmanina baktim cok guzel bir filme benziyor. Savas sahneleri ock hosuma gitti kesinlikle izleycegim. İlk bos vaktimde bu filmj izliyorum

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.