-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Kardeşliğe Kurban Olsun - Kurban Bağış

ads
ads
Kurban bayramına sayılı  günler kaldı. Bu konumuzda sizlere Vuslat Derneği hakkında bilgiler vereceğiz. Mutlaka adını duymuş olduğunuz bu dernek birçok hizmetleri ile insanlara faydalı olmaya devam etmektedir. 


Kardeşliğe Kurban Olsun - Kurban Bağış


Vuslat Derneği 2005 senesinde kurulmuştur. Yönetim kurulu başkanı ise Muhsin Keleş'tir Kurulduğu zamandan itibaren Türkiye ve dahilinde olan otuz ve daha fazla ülkede hizmetleri ve özellikle kurban bağışları ile çok yakından ilgilenmektedir. Tabi ki bu hizmet sadece kurban bağışı ile sınırlı değildir. Birçok ülke de olmak üzere, gıda olarak, eğitim yardımı, aşevi, külliyet yapımları, giyim mağazaları, erkek ve kız medreseleri de dahil olmak üzere hafızlık eğitimi görenlere yarımlar ve Hakka ve halka hizmet etmek adına oldukça fazla faaliyetlerde bulunan en önde gelen dernekler arasında yerini almıştır. 


Kurban bayramı sadece kurban kesip etini yemek değil aynı zamanda paylaşmayı gerektiren ve bunu da ihtiyacı olan kişilere  ulaştırmak ve insanları bir nebzede olsun bayramda sevindirmektir. Bilindiği gibi birçok talebemiz medreselerde eğitimlerini sürdürmektedirler. Gençler bizlerin geleceğidir. Ve bu medreseler hafızlık ve buna bağlı dini eğitim gören kişilerden para talep etmezler. Ancak saygı değer ve güvenilir dernekler sayesinde özellikle adı geçen Vuslat Derneği aracılığı ile hayırsever vatandaşların yardımı ile eğitimlerini devam ettirmektedirler. 2017 yılının kurban bayramında yapacağınız kurban bağışı ile sizlerde paylaşmanın mutluluğunu ve içinize dolan huzuru yaşayacaksınız. Yapacağınız bağışların emin ellerde olduğunu unutmamanız gerekmektedir. Bu yüzden Vuslat derneği uzun zamandan beri hizmetlerine devam edebilmektedir. Bu nadide ve kendini hizmete adamış insanların bulunduğu dernek ile ilgili tam bilgiye sahip olmayanların aklında bir takım sorular olabilir. Acaba doğru yere mi bağış yapıyorum?, Bağışım  ulaşacak mı?, bu dernek ne kadar güvenilir? gibi bir takım sorular zihninizi kurcalayabilir. Biz iF ailesi olarak gözünüz kapalı güvenebilir ve bağışınızı yapabilirsiniz diyoruz. Sizlerde gerekli yerlerde ancak doğru bilgileri size verecek yerlerden araştırıp emin olabilirsiniz. Zaten herhangi bir sorun olmuş olsaydı bu zamana kadar Vuslat Derneği durmazdı. Bu sebeple ülkemizde ev dünya çapında en önde gelen ve en güvenilir derneklerin arasında en başta yer aldığını belirtelim. Tabi ki güvenebileceğiniz dernekler arasında azda olsa başka kurumlarda vardır. Sadece Vuslat derneği olarak şimdilik konu açıp açıklamamız bu dernek hakkında daha çok bilgiye sahip olmamız ve çevremizde ki insanların çok yardım yapıp ve devam ettiklerinden ve tavsiyelerinin yanında dünya geneline hizmetin ulaşması neticesidir. 

Sözü daha fazla uzatmaya lüzum olmadığını düşünüyorum. Paylaşmak bir şeyi azaltmaz aslında aksine çoğaltır. Tıpkı sevgi gibidir. Bu nedenle slogan olarak "Kardeşliğe Kurban Olsun" ile yola çıkılmıştır.

Vuslat Derneği 13 seneden beri kurban yardımlaşması gerçekleştirmektedir. Bu sene yani 2017 yılında otuz'da fazla ülkede bu organizasyonu gerçekleştirecektir. Vuslat Derneği bu yıl için belirlemiş olduğu kurban bağışı fiyatlarını aşağıda belirttik. 


Yurt İçi ve Yurt Dışı Kurban Bağışı Bedeli

* Yurtiçi yapacağınız kurban bağışı fiyatı: 600 TL
* Yurtdışı yapacağınız kurban bağışı fiyatı ise: 400 TL

Not: Yukarıda ki fiyatlar hisse bedelidir.

Peki Bağışları Vuslat Derneğine Nasıl Ulaştırabilirsiniz?

Bağışı gerçekleştirmek için direk olarak elden vermek isterseniz, dernek merkezine gitmeniz yeterli olacaktır. http://www.vuslat.org.tr/ adresinden derneğin iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz.

İkinci bir seçenek ise banka hesap numaralarını kullanarak ulaşabilirsiniz. 

Üçüncü olarak posta çeki ile bağışlarınızı "http://www.vuslat.org.tr/" adresine girerek sağ üst kısımda yer alan 'Bağış Yap' butonuna tıklayarak gerçekleştirebilirsiniz. Aynı zamanda bu bölümde birçok bağış kategorilerin de sitede göreceksiniz.

Kurban Organizasyonu Nasıl Yapılıyor?

* Kurbanlıklar dernek görevlileri tarafından kurbanlığa uygun olup olmadığı kontrol edilip daha sonrasında kesim yapmak için ülke ve bölgelerde satın alınır. 

* En önemlisi ise İslami kurallara uygun olarak kesilmesidir.

* Kesilmiş kurban etleri ihtiyaç sahiplerine direk olarak elden teslim edilir.

* Kurban kesimleri ile ilgili bilgiler hayırseverlerin bağışlamış olduğu kurban bilgilerini vekalet eden kişi veya kişilere kısa mesaj olarak bilgilendirme yapılır. 

Bu sayede kurban bayramında et yememiş kişilerin yüzünü güldürecek ve mutlu edeceksiniz. 

0212 659 28 80 numaradan Vuslat Derneğini telefon aracılığı ile ulaşabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. Açıkçası ben kurbanımı kendim kesip dağıtmayı daha uygun buluyorum ama bu bağış derneklerinin de bazıları iyi.

    YanıtlaSil
  2. Ercan KIZILKOCA7 Ağustos 2017 21:36

    Güzel bir şey bu ama her insana göre yardım etme algısı değişiktir. Ne demişler bir elin verdiğini diğer elinin görmemesi gerek.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.