-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » PARA KASASINDA VİZYON

ads
ads
Kurumsal Temin

İhtiyacımızın niteliğine göre şekillenecek para kasası gelişigüzel her yerden temin edilmemeli. Çünkü temin sonrası servis hizmetleri ve garanti süresi çok önemlidir. Paralarımızın güvenliği açısından çok önemli bir husus haline gelen çelik kasa almak ve kullanma oranının son zamanlarda oldukça arttığı görülmektedir. Son yıllarda güvenliğin içeriği de değişmiştir. Eskiden uygulanan tedbirler artık hırsızlara karşı korunmak için bir tedbir değildir. 

Sosyal yaşantımızda değerli gördüğümüz her şeyi özellikle ev içerisinde saklamak için düşünüp durur sonuçta yastık altlarında korumaya devam ediyorsak değerli her şeyimiz güvende değildir. Bu bağlamda insan olarak değerli gördüğümüz o kadar çok şey vardır ki bunların her zaman güvende olmasını isteriz. O zaman ne yapmalıyız. https://www.celikkasadunyasi.com/ sitesinde kıymetli eşyamızın büyüklüğüne göre gerekli araştırmamızı yapıyor ve siparişimizi veriyoruz. En kısa süre içerisinde ulaştırılıp montajı yapıldıktan sonra değerli eşyalarımız güven altına alınıyor.

PARA KASASINDA VİZYON


Çelik kasa sadece evde değil ofislerde de oldukça yaygın kullanılan güvenlik aracıdır. İster işyerinde ister evimizde olsun bilgi ve teknolojinin hızla ilerlemesi ile  hem fiziki olarak hem de dijital olarak güvenlik ve korunmanın önemi artmıştır. Bu noktada otomobilin yedek anahtarı, tapu, pasaport, senet, çek, mücevher, altın, para, bazen bir fotoğraf, bazen tarihi bir eser gibi şu an saymakla bitiremeyeceğimiz her şey için her zaman güvenli bir ortam ararız. Bunun için çelik kasalar biçilmiş kaftandır. Dolayısıyla güvenlik ön planda olduğu için kasaların malzemesi çelikten yapılmaktadır. Ofis, ev, otel, kuyumcu gibi neresi olursa olsun para kasası büyük önem arz etmektedir.





Vizyoner Firma

Para kasası alanında vizyoner firma celikkasadunyasi.com’dur. Neden mi?
·       1965 yılında kurulup, 1976 yılında kurumsallaşmış çelik kasa alanında uzman bir firmadır.
·       Ülkemizin ilk parmak izi  ile açılan çelik kasaları üreten firmadır.
·       Ülkemizde tek, dünyada 5 çelik kasa mekanik şifre üretimini yapan bir firmadır.
·       Teknolojiye yatırım yaparak yenilikler ve ilklerin adresi olmuş bir firmadır.
·       Özel güvenlik mekanizmalarını çelik kasa alanında uygulayan ve piyasaya süren ilk firmadır
·       Makine imalatı, otomasyon ve CNC tezgahlar konusunda ithalatı azaltmak için önemli adımlar atan bir firmadır.
·       Ülkemiz ekonomi ve sanayisine destek olmaya kendini adamış bir firmadır.
·       Para kasası konusunda standardını devamlı yükselten bir firmadır.
·       ISO 9002, CE, TUV  gibi uluslararası standartlara sahip  kilitleme mekanizmalarını çelik kasalara montajını yapan bir firmadır. 

·       Elektronik ev-ofis cihazları ile elektronik güvenlik sistemleri konusunda pazarlama faaliyeti yürüten bir firmadır.

Yazar: Yunus Özgan

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.