-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Güvenli eticaret için ambalajlama makinaları

ads
ads
Güvenli ambalajlama internetten alışverişin çok olduğu bu dönemde çok önemli hale gelmiştir. Öyleki Türkiyede %7’lerde olan internet alışveriş oranı avrupada %20-30 dadır.

Bu nedenle kargolama sırasında ürünlerin ambalajlanması çok önemli hale gelmektedir. Eğer ürün ambalajı kötü olursa veya kargo sırasında patlar veya koparsa ürün alan alıcı tarafından iade edilir buda ekstra masraf ve tekrar kargo ücreti ve ürün ücreti demek oluyor. Eticarette kargolardan kaynaklanan ve ambalajdan kaynaklanan iadelerin oranını düşürmek için mutlaka sağlam ambalajlama yapılmalıdır.

Güvenli eticaret için ambalajlama makinaları


Bu gibi sebeplerle ambalajlama makinaları veya çember makinaları dediğimiz otomatik ve manuel olan ambalajlama makinalarından almanız gerekiyor.

Eğer ürünlerinizin sağlam ve kusursuz olarak paketlenmesini istiyorsanız mutlaka hareketli şarjlı ambalaj makinası almanız gerekir. Şarjlı çember makinaları kabloya gerek kalmadan çalışan makinalardır. Belirli bir süre kullandıktan sonra cep telefonu gibi şarja takmanız gerekir sadece…

Çemberler Kaç Çeşittir?

  • Değişik ambalaj ve paketleme işlemleri için, farklı çember çeşitleri kullanılabilmektedir. Bu çeşitler aşağıda açıklanmıştır.
  • Çelik Çember, sıklıkla yüksek kütlelere sahip sıklıkla sanayi ürünlerinin ambalajlanmasında kullanılır. Bağlantı noktalarını toka ile sabitlenmektedir. 13 ile 32 mm arasında kalınlık ölçüleri değişmektedir.
  • Lifli Kompozit Çember, 13 ile 32 mm arasında en ve 400 ile 1100 metre arasında boya sahiptir.
  • Polipropilen Çember, farklı kalitelerde, hemen hemen tüm çember makineleri ile uyumlu olan yapıları vardır.
  • Polyester Çember, genellikle palet paketlemelerinde kullanılan bir çember çeşididir. Beyaz eşya, mobilya ve benzeri sektörlerin ambalaj ve nakliye ihtiyaçlarında kullandığı çemberler polyester çemberlerdir. Çember makinesi ile gerdirilerek, tel toka ile sabitlenir.

Çemberler Paketlemede Güvenilir Midir?


Çemberler birçok konu için farklı farklı kalite ve özellikte üretilmiştir. Bu nedenle yapılacak işe bağlı olarak kullanılacak çember de değişiklik göstermektedir. Sanayide en çok kullanılan çember çeşidi çelik çember olurken, daha ucuz maliyetli ve pratik olarak düşük tonaja sahip paketleme işlemlerinde ise polyester çemberler daha sıklıkla kullanılmaktadır. Çemberler doğru kullanılması ve doğru seçilmesi ile hiçbir risk olmadan güvenle kullanılabilir

SPONSOR İÇERİKTİR.


acunambalaj.com ile tanışın derim...

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.