-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Kodak Doküman Tarayıcıların Özellikleri

ads
ads
Kodak doküman tarayıcıların çok farklı özellikleri bulunmaktadır. İş gücüne göre olmak üzere çok farklı cihazlar bulunmaktadır. Kodak doküman tarayıcıları günde bin ile 30 bin arasında doküman tarayabilir. Doküman tarama hızı ve diğer farklı opsiyonlar üretilen makinelerin özelliklerine göre değişmektedir.

Kodak doküman tarayıcı üretimi konusunda dünya da bir numaradır. Herkese, her işletmeye özel üretilen tarayıcıları ile her ortama uyum sağlamakta ve işleri kolaylaştırmaktadır. İ3000 serisi ile başlayan Kodak daha sonra i4000 serisini piyasaya sürmüş ve ardından i5000 serisi ile adeta zirveye oturmuştur. Birbirinden farklı donanımlara sahip makineler ile her işletme için doküman tarayıcı üretimi yapmaktadır.

İş Grubu Tarayıcıları Tarayıcıları

Kodak ürettiği iş grubu tarayıcıları ile yoğun çalışma yapan firmaları hedeflemiştir. Otomatik özellikleri ile çalışma alanlarına zamandan tasarruf kazandırmayı hedefleyen İş Grubu Tarayıcıları Tarayıcıları birçok özelliği ile dikkat çekmektedir.

Bu tarz tarayıcılar yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilir ve günde 30 bine kadar doküman taramasını herhangi bir sorunla karşılaşmadan yapabilirler. Çoklu fonksiyonları ve tek tuşla işlem yapma özellikleri sayesinde zamanı daha değerli kullanmanızı sağlar. Ayrıca Kodak’ın Akıllı Dokunma işleviyle, işinizi daha kolay ve zahmetsiz de yapabilirsiniz.

Ngenuity Serisi Doküman Tarayıcılar

En gelişmiş doküman tarama işlemini bu cihazlarla yapabilirsiniz. Ngenuity serisi tarayıcılar lider görüntüleme özelliklerine sahiptir. Gelişmiş kamera teknolojisi ile profesyonel bir şekilde tarama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Yüksek hacme sahip olan dokümanları taramak için sıklıkla kullanabilirsiniz. Yoğun kullanıma dayanacak şekilde geliştirilmiştir ve tarama konusunda hiçbir sorun çıkarmaz. Beslemeye gerek yoktur. Tek tuş özelliği ile bütün evrakları birbirinden ayırt edebilir ve orijinal evrakları ayırma özelliği de bulunmaktadır. Büro ya da ofis için ideal değildir daha çok gereklilik arz eden departmanlar için kullanımı idealdir.

Kodak Doküman Tarayıcı farklı özellikleri ve modelleri ile herkese uygun cihazların satışını yapmaktadır. Günde istediğiniz kadar doküman taraması yapacağınız size sorun çıkarmayan dilerseniz on binlerce doküman taraması yapabileceğiniz cihazları Kodak aracılığı ile bulabilirsiniz.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Kodak Doküman Tarayıcı normal kullanım için en ideal özelikleri neler

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.