-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Ping Siteleri (13 Adet)

ads
ads

En İyi 13 Adet Toplu Ping (Mass Ping) Sitesi


Bir içerik eklediğiniz zaman Google bunu hemen arama motorlarında göstermeyebilir. Yani çabuk index almayan bir siteniz varsa mutlaka ping sitelerini kullanmanızı öneririz. Tabi bununda aşırısına kaçmadan yapmak gerekir. Günde bir kaç ping adresini kullanmanız size yeterli olacaktır. 


Arama motorları bu sayede sitenize daha çabuk gelerek ve içeriğiniz index alacak. Sitede bulunan içeriğin hızlı index almasının birçok yolu vardır. Bunlardan en etkili ve saniyesinde sayfanın index almasına yardımcı olan Google'ın kendi sunmuş olduğu özellik ise "Google Gibi Getir Özelliği"dir. Bunu kullanmak oldukça basittir. 

Ping Siteleri (13 Adet)


Bilmeyenler yukarıda bağlantıya tıklayarak detaylı bilgi edinebilirler.  Google gibi getir özelliğini de çok sık kullanmamak gerekir. Seo uzmanları fazla kullanımın zarar vereceği düşüncesinde o yüzden bende ara sıra kullanan biriyim.  Sitenin hızlı index alması için düzenli içerik ve genel olarak aynı saatler içinde içerik girmeye özen gerekir. 



Çünkü arma motoru botları o saatlerde siteyi ziyaret ederler ve giderler. Bunları yaptığınız halde sitenizde herhangi bir gelişme yoksa ping sitelerini kullanmanızı tavsiye ediyoruz ve sizler için hazırladığımız oldukça kaliteli sitelerden oluşan 13 tane ping sitesini aşağıda bulabilirsiniz.



http://www.pingoat.com/
http://blogsearch.google.com.tr/ping
https://pingler.com/
http://masspingtool.com/ – Mass Ping Tool benim önerdiğim en kaliteli sitelerden biridir.
http://www.masspinger.com – Mass Pinger oldukça kaliteli ancak yeni bir site sayılır.
http://wmtools.me/mass-ping – Oldukça farklı aynı zamanda hızlıdır.
http://pingbomb.com/ – Sade ve etkili.
http://www.generator5.com/mass-ping – ara sıra kullanabilirsiniz
http://pingomatic.com/ – En bilindik sitelerden biri fakat sadece tek bir site ile işlem görebiliyorsunuz
http://blogsearch.google.com.tr/ping – Google resmi ping servisi. 
http://tools.pingdom.com/fpt/
https://pingler.com/ – Eski ve kaliteli
http://www.googleping.info/

Bir önceki konumuzda "Geleceğin yükselen mesleği: SEO uzmanlığı" ile ilgili detaylı bilginin yer aldığı konumuza göz atabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

5 yorum:

  1. Ping sitesi kullanmanın çokdoğru olmadığı kanaatindeyim. Birçok yerde site performansınızı olumsuz etkliyor.

    YanıtlaSil
  2. Ben de birkaç kez kullandım. Siteye iyi trafik getiriyor. Fakat sıralamanızı olumlu etkilediğini söylemeyemem. Çabuk yakalanıyorsunuz

    YanıtlaSil
  3. Ping sitelerini kullanın ama aşırıya kaçmayın. Fazlası zarar olabiliyor.

    YanıtlaSil
  4. Ping siteleri ise yarar evet bencede. Ancak ben google gibi getiri her index sonrasi yapiyordum ancak zararlinoldugunu ilk krz duydum

    YanıtlaSil
  5. ping siteleri işe yarıyormu bilmiyorum çok yaptığım bişi değil ben kullanmıyorum ping sitelerini

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.