-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Sosyal Medya İRC Alanlarında Sohbet etmek

ads
ads
İnternet Çağında sosyal medya olanaklarının artmasıyla birlikte twetter, Facebook, yahoo, gibi platformların çoğalmasından bu yana insanların da genelde bu mecralara yönelmesiyle İRC ortamlarında her ne kadar düşüş görünse de bir çok kullanıcısını yitirmemekle birlikte ayakta durmaya çalışmaktadır genelde yazılı sohbet üzerine olan

İRC sunucularına mobil uygulamalarında yönlenmesi ile artış gözükmekte birçok insan sohbet etmeyi sever genelde arkadaş bulmak için bu tarz sitelere yönelirler yada kafa dağıtmak diyelim Sohbet odaları içinde bir çok site aktif olmasına karşın daha özgün daha güzel sohbet akışının güzel olduğu sohbet mecralarını seçerler GeLKeyfim.com da bu konumun da lider Sohbet siteleri içinde gelmektedir tadında sohbet arkadaşlıkların yaşandığı seviyeli sohbeti yaşayacağınız adres olduğuna inandığım bir platform girdikten sonra bağımlılık yaparak sizleri oraya kilitleyecektir boş vakitlerimizin çoğunu orada geçirip zamanın nasıl aktığını anlamayacaksınız sizlerde Sosyal medya kullanıcısı iseniz mobil uygulamalarla denemenizi tavsiye ederiz belkide acayip gelen yanları olacaktır genelde facebook, twetter kullanıcıları için değişik gelse de zamanla alışınca daha güzel zamanlar geçirdiğinizi fark edecek vede iyi sohbetler arkadaşlıklar edineceksiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.