-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Tatilin Keyfi Uludağ’da Çıkıyor

ads
ads
Uludağ kış otelleri ile her zaman keyifli ve eğlenceli bir tatil geçirmenizi mümkün kılıyor. Günlük hayatın koşturmacasından bir an olsun uzaklaşıp kendinizi konforlu bir tatil ile ödüllendirmek istediğiniz zaman Uludağ otelleri hoş seçenekler sunuyor. Kış sezonunda kayak otelleri birbirinden güzel aktivitelere ve organizasyonlar düzenlerken bu organizasyonların başında şüphesiz ki yılbaşı programları yer alıyor. Yılın son aylarındayken tam gaz devam eden hazırlıklar oteller tarafından neredeyse tamamladı. Yeni yıl için rezervasyon almaya başlayan Uludağ otelleri programları açıklarken size de kendinize en uygun programı seçmek kalıyor.

Adrenalin, Eğlence ve Konfor Bir Arada


Kayak otelleri tatil keyfinizi her açıdan yüksek seviyelerde tutmayı başarıyor. Kayak, snowboard, kar motoru yarışı, kar raftingi ve snowkite gibi adrenalin yüklü sporları uzman eğitmenler eşliğinde deneyimlemenizi sağlayan kayak otelleri ayrıca her türlü ekipman desteği ile hizmet veriyor. Dilerseniz Uludağ otelleri ile kar sporlarının tadını çıkarabilir ya da sadece telesiyej ile muhteşem dağ manzarasını seyrederek keyifli zaman geçirebilirsiniz. Kış otelleri kayak ve benzeri kış sporları ile ünlenirken aynı zamanda Uludağ’da olmanın avantajı olarak termal otelleri göz önünde bulundurabilirsiniz. Bursa’nın meşhur kaplıcalarından ilham alan termal oteller günün her anında keyifli zaman geçirmenizi sağlayacak. SPA & Wellness uygulamaları, Türk hamamı, termal havuz, jakuzi ve sauna gibi özel alanlarda dinlenmenin tadını çıkarırken topladığınız enerjiyi kış sporları ile atabilirsiniz. Birbirinden güzel yılbaşı programlarına sahip Uludağ otelleri ünlü sanatçıları ağırladıkları sahnelerine sizi de izleyici olarak davet ediyor.


Tatilin Keyfi Uludağ’da Çıkıyor


Kış Otelleri ve Yeni Yıl Programları



Yılbaşında kar yağışı görmek isteyenlerin tercihi olan kış otelleri ile keyifli bir yeni yıl geçireceksiniz. Konserler, sahne şovları ve etkileyici bir yılbaşı menüsü ile yeni yıla keyifle başlayabilirsiniz. Konforu ve eğlencesi yüksek bir yeni yıl başlangıcı özellikle nasıl başlarsan öyle devam eder diye düşünenler için harika bir alternatif sunuyor. Uludağ otelleri ile yeni yılda unutulmaz bir yılbaşı deneyimi yaşamak için şimdiden başlayan erken rezervasyon fırsatlarından yararlanmayı ihmal etmeyin. Keyifli bir yıl başlangıcı için termal oteller ya da kayak otelleri tarafından özel yeni yıl paketleri ile ihtiyacınız olan yeni yıl tatilini rahatlıkla yapabilirsiniz.

Sponsor içeriktir.

Bu yazı İbrahimFirat.Net için  "Vadi Sagdic" Tarafından hazırlanmıştır.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

4 yorum:

  1. Bursalı biri olarak uludağa sık sık giderim. Çok güzel herkese tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  2. Tatil icin zaman oelada tatile gitsrn. Ancak genede ben sicak yerleri tercih ederim

    YanıtlaSil
  3. Düğün Davetiyesi
    Düğün gününe az kaldı ve siz hala düğün davetiyesi konusunu çözüme kavuşturmadınız. Telaş etmeyin ve sitemizdeki tasarımları inceleyin. Online davetiyede profesyonel tasarımları satışa sunan firmamız, göz kamaştırıcı yeni tasarımlarla istediğiniz davetiye seçeneğini kısa sürede hazırlıyor. Altın sarısı desenli, çiçekli, kuşlu, kalpli ve resimli seçenekler, profesyonel grafikerler tarafından tasarlanmaktadır. Bütün bu seçeneklerin yanı sıra fotoğraflı baskı işlemleri da yapılabilir. Özel bir tasarım istiyorsanız bu müşteri hizmetleri yardımcı olabilir.

    YanıtlaSil
  4. Uludağ bıkılacak gibi değil ki grand yazıcıyı kesinlikle tavsiye ederim biz çok memnun kalmıştık. İple çekiyoruz önümüzdeki kışın gelmesini

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.