-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Astroloji'de Yeni Bir Sayfa - Askmoyra.com

ads
ads
Astroloji denilince ilk akla gelen muhakkak burçlardır. Ve bildiğiniz  gibi her aya ait bir burç vardır. Bunlar 12 tanedir. Ve genel olarak bu burçların özellikleri kişinin karakterine uyduğunu söylerler.

Aslında astroloji ve burçlarla ilgili görüşler yeni değildir. Çok eski zamanlara dayanır ancak bizlerin kitap okuma alışkanlığı olmadığı için ne zaman İnternet teknolojisi hızlı bir şekilde gelişti ve bu nedenle de astroloji ile ilgili siteler açılınca kişiler kendi burçlarını öğrendi ve bilgi sahibi oldular. 

Bizlerde çok öncesine kadar burcumuz nedir bilmezdik. Zamanla bu bir araştırma haline geldi ve artık burçlar dünyasına giriş yaptık. Baktık ki  burçlarımızın özellikleri bize uyuyor ve birçok insan içinde aynı şey geçerli mesela boğa burcu oldukça sadık ve güvenilir bir burçtur. Ve tanıdığım ne kadar boğa varsa güvenli kişilerdir. Ayrıca  oğlak burcu da dedim dedik ve inatçıdır. Ben mesela Yay burcuyum ve burcumu çok seviyorum denildiğine göre en az bulunan burç yay burcu ama bu burcu anlamak çok zor gerçekten. Çok atılgan, girişken, canlı, ortam insanı ve herkes tarafından sevilen ancak kadınlar tarafından bir türlü anlam verilmeyen bir yapısı vardır. Çünküm arkadaş çevresi geniştir bu sebeple herkese içten yaklaşır ancak kolay kolay aşık olmaz ve sevemez. Zor sever ve sevdiği zamanda tamamdır. Ama çevresi geniş ve etrafında çok insan olduğu için özellikle kızlarda olduğu için güvensiz ve çapkın biri gibi gözüküyor. Aslında işin aslı o değil. Yay burcu evet bazen çapkın olabilir ama genel olarak samimi davranışları arkadaşçadır. Bu samimiyet, kendine  güveni ve değişik bir havasıyla çok insanı kendine çekebilmektedir. Bunun haricinde genelde çok zeki olurlar  ve atletik bir yapıya sahiptiler. Yay burcuna örnek olarak en ünlü isim Brad Pitt'dir. Kolay kolay yaşlanmazlar, genel olarak yaşından genç gözükürler.


Astroloji'de Yeni Bir Sayfa - Askmoyra.com


Her neyse biz bu konumuzda sizlere çok değerli bir siteyi tanıtacağım. Site adresimiz  "http://www.askmoyra.com/" sitesidir. Bu siteyi sizlere tanıtmamın nedeni oldukça özenli hazırlanmış bilgiler ve burçlarınıza ait genel bilgileri  rahat şekilde bulmanızı ve gerçekçi yaklaşım ile hizmet ettiğinden dolayı.  Yoksa birçok astroloji sitesi var ve ben birçoğuna güvenmem genel olarak kafadan salllamalar da olabiliyor tabi. Ancak bu site bir başka gez gez, dolaş dolaş hiç sıkılmazsınız ve tüm burçlar hakkında bilgi sahibi de olabilirsiniz. Adı geçen sitede aynı zamanda  günlük burç yorumları bölümünden günlük olarak burcunuzun yorumunu okuyabilirsiniz. 

İnternet ortamı artık çok rahat imkan sağlayarak dilerseniz bilgisayarınızdan, laptop'dan veya android cep telefonlarından girerek hızlı erişime sahip olabilirsiniz.

Her ne kadar astroloji yaygın olsa da buna inanmayan insanlar elbette var ve illa inanması gerekmesi gerekmez. Ben genel olarak şöyle düşünürüm ya bu burç özellikleri gerçek ya da sonradan insanlar burç özelliklerini okuyarak o özelliklere büründü. Ve bun yüzden burç sahiplerinin ortak özellikleri belli doğrusunu tabi biz bilemeyiz. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. bu konuyu görür görmez daldım nerdeyse herseyi tutuyor yorumların

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.