-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Çamaşır Makinelerinde Uzun Ömürlü Kullanım

ads
ads
Çamaşır makineleri ile birlikte artık çamaşır yıkama işlemleri çok daha kolay ve çok daha hızlı bir şekilde gerçekleştirilebiliyor. Bu yüzden de son yıllarda dünya genelinde çamaşır makineleri son derece yoğun ve sık bir şekilde kullanılan beyaz eşya teknolojilerinin başında geliyor. Çamaşır makineleri sayesinde artık günlük yaşantı içerisinde çamaşır yıkama işleminin elde yapılmasından kaynaklı olarak ortaya çıkan zaman kayıpları ve yüksek seviyedeki enerji harcamalarının önüne geçilebiliyor. Ancak pek çok dış etmen ile etkileşim halinde olan çamaşır makinelerinde zaman içerisinde çeşitli problemler yaşanabiliyor. Tüketicilerin çamaşır makinelerinin kullanımı sırasında karşı karşıya kaldıkları problemlere ilişkin olarak profesyonel çözüm hizmetleri Bosch Çekmeköy Servisi merkezi tarafından sunuluyor.

Çamaşır makinesinin teknolojisini yakından tanıyan ve olası arızalanmalarına ilişkin olarak deneyim sahibi olan teknik personeller tarafından gerçekleştirilen arıza onarım işlemleri ile çamaşır makinesinin en kısa süre içerisinde yeninde ilk günkü kalitesinde kullanılabilir duruma getirilebilmesi sağlanıyor. Çamaşır makinelerinin daha uzun ömürlü bir kullanıma sahip olabilmesini sağlayan Buca Arçelik Servisi merkezinin alanında uzman teknik personeller, en yeni çamaşır makinesi teknolojisine ilişkin olarak, belirli periyotlarda eğitim almaları sayesinde her türlü soruna ilişkin olarak çözüm üretebiliyor. Çamaşır makinesinde meydana gelen arızalanma ister mekanik ister de elektriksel olsun fark etmeksizin hem yerinde müdahaleler ile onarımı gerçekleştiriyor hem de arıza onarım ardından makinenin performans düşüklüğü yaşamadan çok uzun süreler kullanılabilir potansiyele sahip olabilmesini sağlıyor.


Bu noktada özellikle Kurtköy Arçelik Servisi merkezi ekiplerinin, çamaşır makinesinin arızalı parçası için uygulayacağı parça değişimlerinde sadece orijinal Arçelik yedek parça kullanımını gerçekleştirmesi sayesinde çamaşır makinesinin kısa süre içerisinde yeniden arızalanmasının engellenmesi de sağlanıyor. Çamaşır makinesinin ilgili parçasının orijinal yedek parça ile değiştirilmesi hem ilk günkü kalitesini hem de performansını korumasını sağlayarak, çok daha uzun süreli kaliteli bir çamaşır makinesi kullanımının gerçekleştirilebilmesine yardımcı oluyor. Çamaşır makinesine ilişkin olarak söz konusu bu arıza onarım müdahaleleri ise servis merkezinin bölge genelinde her zaman hazır olarak ve tam teşekküllü şekilde bulundurduğu gezici servis araçları tarafından gerçekleştirilmektedir. Böylelikle çamaşır makinesi arızası için çok süratli bir şekilde müdahalelerin gerçekleştirilebilmesi sağlanarak, söz konusu arızadan dolayı yaşanacak zaman kayıplarının minimal seviyede tutulması sağlanıyor.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

5 yorum:

  1. benimde çamaşır makinemle başım belada bu tavsiyenizi değerlendiricem

    YanıtlaSil
  2. çamaşır makineleri çok önemli düzgün kullanım ve kireç önleyici ile bu sorun çözülebilir

    YanıtlaSil
  3. çamaşır makinesinin uzun kullanımı için aynı zamanda calgon gibi takviye ürünlerde şart diyebilirim

    YanıtlaSil
  4. Bosch firması bence beyaz eşyada en iyi firma tabii pahalı olabilir ama daha uzun süre dayanıyor.

    YanıtlaSil
  5. ben beyaz esyalarımı bosh marka aldım 2ç5 yıldır sorunsuz kullanıyorum. umarım bu sekilde devam eder

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.