-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Çocuklar Duymasın 22. "Son Bölüm"

ads
ads

Çocuklar Duymasın 22. yeni bölüm


Yepyeni bölümü ile "çocuklar duymasın" kanal d ekranlarında saat 20: 00'da detaylar haberin devamında..

Çocuklar Duymasın 22. Bölümün Fragmanı yayınlandı.


Çocuklar Duymasın 22. yeni bölümün Fragmanını izle


Not: Bu video "KanalD" isimli youtube kanalından alınmıştır.



Çocuklar Duymasın İnceleme:


En uzun soluklu dizi olan ve yıllardan beri televizyonlarda ekranlara gelen çocuklar duymasın dizisi son bölümü ile Kanal D ekranlarında 31 Aralık Pazar (bugün) 20: 00'da ekranlara gelecek.

Bu bölümde ise yeni yıla girişin heyecanı yaşanacak. Oldukça eğlenceli dakikalar dizi sevenleri güldürecek. Sevilen dizi çocuklar duymasın dizisinin fragmanını üstten izleyebilirsiniz.

Pazar gününün fenomen dizisi her Pazar olduğu gibi bu Pazar akşamıda yepyeni bölümü ile ekranlara geliyor. Dizinin başlamasına sayılı dakikalar kaldı. Diziyi canlı olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Çocuklar duymasın Kanal D canlı izle bağlantısını kullanarak izleyebilirsiniz.

https://www.kanald.com.tr/canli-yayin


Çocuklar Duymasın 22. Bölümde Neler olacak?


Taş fırın lakabı ile ünlü olan Haluk yılbaşı içim Melteme dışarıda geçireceklerini söylerler. Fakat gariptir ki her ikisi de Haluk ve Meltem evde geçirmeyi içlerinden plan edinmişlerdir. Bu durumdan dolayı bu ikili evde yeni yıla girişi kutlaması yaparlar ve o anda büyük bir tartışma meydana gelir. Meltem kendi yapısına göre bir eğlence düzenlemek ister Taş fırın Haluk ise kendi bildiği gibi bir eğlence planı yapmak ister. Bu nedenle dizide oldukça eğlenceli dakikalar ortaya çıkar. Haluk bu kutlama da bizlerin adet ve örf ve geleneklerine göre eğlence hazırlar ve folklor ekibi, halay ekibi, köçekler ile horun ekibi gelir. Ve aynı anda bir de Meltemin düzenlemiş olduğu ekip de salsa ekibi, ışıklı bandolar ve birde Dj gelir ve ortalık curcunaya döner.

Her iki tarafta artık ne yapacağını bilemez hale gelir. Ve bu sorunun üstesinden nasıl gelinir artık onu tartışır olurlar. Ama bu biraz
kolay olmayacak. Sonunda karar verilir ve evin salonu iki kısma bölünmek kaydı ile her iki tarafta kim hangisini seçerse o kısma geçer.

Ve grup ikiye bölündüğü için ve yakın dostlar akrabalar ve arkadaşlar davet edilir ve Halukçular ile Meltemciler diye ikiye bölünme olur. Bu yılın en son bölümü olan çocuklar duymasın dizisinin 22. yeni bölümü oldukça eğlenceli geçecektir.

Google Aramaları:

cocuklar duymasın cocuklar duymasın yeni bölüm cocuklar duymasın yeni bölüm fragmanı cocuklar duymasın 22 bölüm cocuklar duymasın 22 bölüm fragmanı kanal d cocuklar duymasın fragman cocuklar duymasın yılbaşı özel,
çoçuklar duymasın 23 bölüm izle
çoçuklar duymasın eski bölümleri
çoçuklar duymasın youtube izle
çoçuklar duymasın 24 bölüm izle
çoçuklar duymasın 2017
çoçuklar duymasın 25 bölüm izle
çoçuklar duymasın eski bölümleri havuç evde tek başına

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.