-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » En Çok Sevdiğim Müzik Siteleri Listesi

ads
ads

En Kaliteli Müzik Siteleri


Hayatımızda müziğin yeri ayrıdır. Müzik ruhun gıdasıdır müzik dinlemeyen insan sayısı yok denecek kadar azdır. Artık teknoloji çağında olduğumuz için müzik dinlerken teknolojinin faydalarından yararlanarak güncel ve kaliteli sitelerden müzik dinliyoruz. İF ailesi olarak bu müzik sitelerinin listesini sizlere sunmayı uygun gördük.

Spotify.com


Bu siteyi bilmeyen insan azdır. Hemen hemen milyonlarca insan burada müzik dinler bende onların arasında yer alanlanlardanım. Ücretli müzik sitesidir ancak oldukça kaliteli ve reklam kesintisi olmadan çok iyi bir şekilde istediğiniz müzikleri dinleme imkanı sunmaktadır. Hatta çok uygun fiyata kampanyaları dahi var. Şuan 0,99 TL karşılığında bir kampanyası mevcuttur. En iyi müzik siteleri listesinde ki bu siteyi daha önce hiç ziyaret etmediyseniz tavsiye ediyoruz. Ve eğer Premium üyelik ile yükseltme yaparsanız edineceğiniz özellikler aralıksız müzik keyfi, reklamsız müzik dinleme imkanı, istediğiniz şarkıyı çalabilme imkanı ve istediğiniz yerden indirerek dinleyebilirsiniz.

Fizy


Bu siteyi bilmeyen yok gibi. Çünkü çok yerde reklamları ve gösterimleri vardır. İçeriğinde binlerce müzik barındıran online dinleyebileceğiniz müzikler olduğu gibi radyo'dan da dinleme imkanı sizler sunmaktadır. Benim en çok sevdiklerim arasında bu site de yer almaktadır. Sitede özel listeler yer almaktadır. Hit şarkılar artık ne ararsanız bulabileceğiniz tarzda en gelişmiş platformlar arasında yer alır. En çok dinlenen şarkılar, temalara göre dinleme imkanı ve çalarken dinlet özelliği ile de öne çıkmaktadır.

Müzik Dinle


Bu müzik sitesini keşfettiğimden beri favorim oldu. Paylaşılan müzik listeleri birbirinden kaliteli. Bir şeylerle uğraşırken, arkaplanda devamlı buradaki müzik listeleri çalıyor.

En Çok Sevdiğim Müzik Siteleri Listesi


Gerek güncel şarkılar olsun, gerek 80'ler, 90'lar gibi geçmişe ait şarkılar olsun, her türden müzik listesi bulmak mümkün. Ayrıca sevdiğiniz şarkıcıların da en sevilen şarkılarından oluşan müzik listelerini de bu sitede görebilir ve dinleyebilirsiniz. Yeni ve Son albümleri de bu siteden takip edebilirisniz. Hem de tamamen ücretsiz dinleyebilirsiniz. Bir göz atın derim, bence çok seveceksiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. Fizy ilk çıktığı zamanlar daha güzeldi bence, ben şuan Spotift kullanıyorum aktif olarak.

    YanıtlaSil
  2. bence en iyisi fizy gerçekten ayrıca admin yeni temanız çok güzel olmuş takipteyim

    YanıtlaSil
  3. Spotify 3 aylık fiyat 1 TL bunu kaçırmamak lazım cidden çok uygun bu ay sonu bitiyor kampanya.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.