-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Kar Kapıda Kar Geliyor (2017 - 2018)

ads
ads

Meteoroloji'den  Uyarı Kar Geliyor.



Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün Yaptığı  haftalık araştırma neticesinde kar haberinin tarihini de verdi.

Artık Aralık ayındayız ve bu aylarda havaların daha çok soğuk olması beklenirken sıcak hava ile karşı karşıyaydık. Ancak araştırmalar sonucu son bir haftalık dilim içinde Bu ayrın yani Aralık ayının ilk haftasında karla karışık yağmurun yağacağını meteoroloji bildirdi.

Genel olarak Marmara bölgesinde karla karışık yağmurun yağacağı ve hava sıcaklığının ise batı bölgesinden itibaren düşmeye başlayacak. Ve meteorolojinin verdiği yağışlı hava tarihi ise  4 Aralık 20147 Pazartesi günü başlayacağını duyurdu. 


Kar Kapıda Kar Geliyor (2017 - 2018)


Bununla birlikte 6 Aralıkta ise doğu bölgelerini de soğuk hava akımı beklemektedir. Ve İstanbul'un doğu kısımlarında karla karşılık yağmurun yağması beklenmektedir. 

Hava sıcaklıkları ise  en az 7 ile 9 arasında olacağını uzmanlar söylemektedirler. Trafiğe çıkan kişilerin çok dikkatli olması gerektiğini de vurgulayan uzmanlar buna dikkat çektiler. 


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Aralık ayında giriş yaptık ama Bursa hala 20 derece, haftaya 15 derece birden düşecek galiba.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.