-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Vidalı Dişler ile Güzel Gülümseyin!

ads
ads
Ağız ve diş sağlığı durumu her insan için büyük önem taşır. Eksik bir veya birden fazla diş öz güveni olumsuz etkileyerek sosyal yaşamdan soyutlanmaya neden olur. Bu durumun en kalıcı çözümü ise vidalı diş olarak tabir edilen implant tedavisi ile çözüme kavuşturuluyor.

Vidalı Dişler ile Güzel Gülümseyin!


Bu tedavi yüzünüzde doğal bir görünüm sağlayarak güzel gülümsemenize yardımcı oluyor. Öncelikle implant ne demek önce onu anlatalım.

İmplant Nedir? İmplant Çeşitleri Nelerdir?

İmplant eksik olan diş veya dişlerin fonksiyonunu ve estetiğini geri kazanmak için çene kemiğine yerleştirilen genelde titanyumdan yapılan vidalı yapay diş köklerine denilir. İmplantlar birden fazla çeşide sahiptir.  Bunlar;

  • ·        Vida implant
  • ·        Blade implant
  • ·        Silindirik İmplant
  • ·        Vent İmplant

Seri üretime geçildikten sonra bu çeşitler artmış olsa da beredeyse tek kullanılan model vida implant modelidir. 

İmplant Her Hastaya Uygulanır mı?

İmplant belirli kalınlığı ve genişliği olan yapıya sahiptir. Öncelikle kemik gelişimi tamamlanmamış olan kişilerde bu tedavi başarılı sonuç vermez. Bu daha çok gelişim çağındaki çocuk ve gençlerde olur.
Genel sağlığı yeterli olan herkese implant tedavisi olumlu yanıt verdiğinden uygun kemik yapısına sahip hastalarda uygulanan ve kliniğimizde malatya implant başarı oranları oldukça iyi durumdadır.

Vidalı Dişler ile Güzel Gülümseyin!


Hastaların en çok merak ettiği durumlardan biri cerrahi bir tedavi modeli olduğu için implant tedavisi sırasında acı duyar mıyım sorusudur. Lokal anestezi uygulaması altında yapıldığı için herhangi bir acı ve ağrı hissetmeden konforlu bir tedavi uygulanır. İmplant uygulandığı akşam genellikle çok hafif bir ağrı hissedilebilir bu basit ağrı kesiciler ile giderilebilecek bir ağrıdır.

İmplant Bakım Önerileri

İmplant bakım önerileri dikkate alınması gereken önemli bir konudur. İmplantlar ağız içindeki yabancı cisimlerdir. Bu nedenle en az kendi doğal dişleriniz kadar önemlidir. Bu tarz tedavilerde başarının en önemli faktörü bakımdır. Günde en az iki kere diş fırçalamak diş ipi kullanmak önemli rutinlerden biridir.
İmplant Tedavisi ile Güzel Gülüşleriniz Olsun!

Kaynak: esdent.com.tr


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. yani inanılır gibi değil bu vida işleri nasıl acılı oluyodur kimbilir...

    YanıtlaSil
  2. insanoğlu güzel gözükmek adına her gün yeni bir çılgınlığa imza atıyor.

    YanıtlaSil
  3. bunu nasıl yapıyorlar ya hiç mi korkmuyolar insanlar çıldırmış olmalı

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.