-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Aslan Ailem 12. Bölüm Fragmanı ( 12 Ocak 2018 Pazar 20:00)'da

ads
ads

Aslan Ailem Fragmanı


Aslan Ailem 12. Bölümün Fragmanı Yayınlandı.


Aslan ailem dizisiz her Pazar akşamı TRT 1 ekranlarında saat 20: 00'da

Aslan Ailem 12. Bölümün Fragmanını izle


Not: Bu video "Aslan Ailem" isimli youtube kanalından alınmıştır. "Eğer Sitemizde telif haklarının size ait olduğu ve yayınlanmasından rahatsız olduğunuz bir fragman yahut herhangi bir video varsa bizimle iletişime geçtiğiniz takdirde, fragman sitemizden 3 iş günü içerisinde kaldırılacaktır." İletişime geçmek için sitemizde yer alan iletişim bölümünden direk olarak mail gönderebilir veya iletisim@ibrahimfirat.net mail adresine E - posta atabilirsiniz.



Aslan Ailem son bölüm özeti:


Umut ve Pelin boşanma yoluna doğru gitmek isterler. Burcu ve Murat arasında gerginlik halen devam etmektedir. Ayrıca aslan ailesi  yeni  yıla giriş için hazırlık yapmıştı. Burcu ise babasını ihabar eder bu durumdan haberdar olan Murat atağa geçer.  ve söylenen yerde denk gelirler. 

Ancak tayfun ortada yoktur. Murat bir anlık  öfke ile babasının kaçmasına  yardımcı olduğunu beyan ederek burcunun kalbini hayli fazla kırar. Murat ise burcunun gönlünü almak için uğraşır ama bu o kadar da kolay olmayacaktır. Biraz zaman gerekli...

Rıfkı ise söz vermişti ve eve  ünlü bir sanatçı getirecekti. Bakalım sözünde duracak mı? 

Hiç ara vermeden devam eden aslan ailem dizisi TRT 1 ekranların en sevilen dizileri arasında yerini almayı başardı.  Her Pazar akşamı saat 20: 00'da TRT 1 ekranlarında olacak. 

Yeni bölüm yani 12. son bölümü ise 12 Ocak Pazar akşamı ekranlarda..



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.