-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Aşk ve Mavi 48. Bölüm (12 Ocak 2018 Cuma )

ads
ads

Aşk ve Mavi 48. Bölüm Fragmanı


Aşk ve Mavi 48. Bölümün Fragmanı Yayınlandı.


Aşk ve Mavi 48. Bölüm Fragmanını izle


Not: Bu video "atv" isimli youtube kanalından alınmıştır. "Eğer Sitemizde telif haklarının size ait olduğu ve yayınlanmasından rahatsız olduğunuz bir fragman yahut herhangi bir video varsa bizimle iletişime geçtiğiniz takdirde, fragman sitemizden 3 iş günü içerisinde kaldırılacaktır." İletişime geçmek için sitemizde yer alan iletişim bölümünden direk olarak mail gönderebilir veya iletisim@ibrahimfirat.net mail adresine E - posta atabilirsiniz.




Aşk ve Mavi Özet:

Aşk ve Mavi 48. Bölüm Özeti Hakkında.

Ali ve Mavi yeni bir hayat kurma peşindeler ve bu nedenle konaktan ayrılma kararını verirler ve yeni yaşama merhaba demek için konaktan ayrılmaları gerekir. Bu karar verilmiştir..

Ama Mavinin çok istediği bir şey vardır o da Hasibe'yi de gidecekleri yere götürmek ve beraber yaşamaktır. Bu olaya Refika çok bozulur ama hiçbir şeye engel olamaz. Üzüntüsüyle ortada kalır. 

Ali ve Mavi'yi bekleyen bir tehlike var o ne? Acaba pembenin yapmış olduğu planlar ortaya çıkar mı? Peki faysal yapmış olduğu gizli planında ne kadar başarılı olacak?




ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.