-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Beylikdüzü Tabelacı Firmaları ve Modelleri

ads
ads
Firmalar kendilerini ve işlerini tanıtmak için süreli yeni yollar bulmaya çalışıyorlar. Etkili reklamcılık yöntemleri, firmaların rakipleri ile arasındaki farkı ortaya koyuyor. Açık hava reklamcılığının etkili bir pazarlama yöntemi olduğu bir sır değildir.

Çünkü günümüzün çoğunu evimiz dışında geçiriyoruz. Çoğu zaman televizyon ve radyoyu seyredip dinlemiyoruz bile. Dolayısı ile dışarıda maruz kaldığımız reklamlar diğer yöntemlere göre daha akılda kalıcı ve sonuç odaklı olmaktadır.

Beylikdüzü Tabelacı Firmaları ve Modelleri


Ülkemizde de çok sık kullanılan tabela reklamcılığı özellikle yerleşimin ve iş sektörünün yoğun olduğu İstanbul’da ciddi bir sektör halindedir. Son yıllarda Beylikdüzü dijital baskı ve tabelacı firmalaraçısından farkını ve kalitesini göstermektedir. Beylikdüzü’nde ofisi bulunan Morinek Reklam Ajansı müşterilerine sunduğu yaratıcı, etkili ve kaliteli çözümler ile Beylikdüzü tabela firmaları arasında lider konumdaki haklı yerini almıştır.

Tabela Modelleri Nelerdir?

Açık hava reklamcılığının etkinliğinin fark edilmesi ile tabela sektöründe de gelişmeler yaşanmıştır. Daha kaliteli, daha yaratıcı çözümler ile sektörde birbirinden değişik tabela modelleri yerini almıştır. Tabela firmaları en yaratıcı ve en güzel tabela örnekleri ile müşterilerine hitap ederek, onları daha görünür kılmaya çalışmaktadır.
Tabela modelleri;

  • Işıklı Tabela
  • Işıksız Tabela
  • Ahşap Tabela
  • Eczane Tabelası
  • Kutu Harf Tabela
  • Totem Tabela
  • Arazi Tabelası
  • Çatı Tabelası
  • Yönlendirme Tabelası
  • İnşaat Tabelası
  • Hastane Tabelası
  • Pilon Tabela
  • LED Tabela
  • Pleksi Tabela
Tabela modelleri ve fiyatları hakkında daha detaylı bilgi almak için www.morinek.com/tabela-hizmetleri web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Tabela Fiyatları Ne Kadar?

Günümüzde birçok çeşit tabela modeli bulunmaktadır. Tabela yaptırmak isteyen firmalar tabela fiyatları ne kadartabela fiyat hesaplama nasıl olur diye düşünmektedirler.
Ancak tabela fiyatları tabelanın modeline, tabelanın konulacağı yere, büyüklüğüne, kullanılan malzemeye ve tasarım sürecine bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Başka bir tabela ile fiyat karşılaştırması yapmak doğru değildir. Çünkü bir firma için yapılan ışıksız tabela fiyatları ile başka bir firma için yapılmış olan kutu harf tabela fiyatları size uygun bir bütçe vermeyecektir.

Tabela Firması Morinek Ajans

Kurulduğu günden bu güne müşterilerine onlara özel çözümler ile kaliteli hizmetler veren Morinek, tabela reklamcılığı konusunda da sektörde adınadan söz ettirmektedir. Açık hava reklamcılığında farklı sektörde birçok firmaya başarılı hizmetler vermiştir.
Morinek, firmanızın ihtiyacını belirleyerek size özel çözümler sunar. Uygun fiyat garantisi ile bütçenizi zorlamadan dilediğiniz tabela modelinin en kalitelisine kolayca ulaşabilirsiniz.

Tabela mı yaptırma istiyorsunuz?

Çözümü Morinek ile kolayca bulabilirsiniz.
Dilerseniz 0212 909 38 40 numaralı telefonlarından dilerseniz de info@morinek.com mail mail adresinden kolayca ulaşabilirsiniz. Eğer yolunuz düşerse mutlaka Beylikdüzü Barış Mahallesinde yer alan Morinek ofisine enfes bir kahve içmek için uğramalısınız.

Kaynak: www.morinek.com

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Mustafa Binici14 Ocak 2018 11:05

    Tabela nedir? Tabela fiyatları hakkında çok faydalı bir yazı olmuş katkılarınızdan dolayı teşekkürler.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.