-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Dünyanın En Zengin 5 İnsanı

ads
ads
Bu konumuzda dünyadaki gelmiş geçmiş en varlıklı  5 insanın listesini yaptık.  Zenginlik güzel bir şeydir. Ancak unutulmamalıdır ki zenginlik her  zaman insana mutluluk vermez. Çok zengin olmaktansa yetecek miktarda  paraya sahip olmak insanı daha çok mutlu edeceğini düşünüyoruz.

Dünyanın En Zengin 5 İnsanı


1. En Zengin İnsan: Bill Gates - 136 milyar $  (1955 - ….. ) Gates, Microsoft firmasının  ilk kurucularından olup  ve şirketin liderdliğini ve baş yazılım mimarlığını yapmakta.

2. En Zengin İnsan: Cornelius Vanderbilt - 185 milyar dolar (1794 - 1877) Hollanda kökenli olan ve Amerikalı Cornelius Vanderbilt ABD'nin doğu ve orta kısımında ki  bayağı  demiryolunun inşasını yapmıştır.

3. En Zengin İnsan: Muammer Kaddafi - 200 milyar dolar (1942 - 2011) 2011’de yakalandıktan  sonra, Libya Kralı Muammer Kaddafi’nin 200 milyar dolarlık gizli bir serveti olduğu belirlendi.

4. En Zengin İnsan: Mir Osman Ali Han – 236 milyar dolar (1886 - 1967) 400 milyon $ dolar servete sahip olduğu açıklanmıştır.

5. En Zengin İnsan: Andrew Carnegie - 310 milyar dolar (1835 - 1919) Amerikan çelik endüstrisinin öncülüğünü yapmış ve  İskoç kökenli  Amerikalı Andrew Carnegie, 1901 senesinde Carnegie Çelik firmasını’nı JP Morgan’a sattığında bu zamanın parasıyla hesap yapılırsa serveti 310 milyar dolarlık çok büyük paraya bedel geldiği bilinmektedir.

Bir önceki En5 yazımız >> Güzel Kaşlar İçin Yapmanız Gerekenler

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.