-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » » iPhone' da Titreşim Ayarlarını Nasıl Yapabilirsiniz?

ads
ads

İphone Yeni Titreşim Modeli Nasıl Kullanılır?

İphone ile ilgili uzun zamandan beri konu yazmazdığımızı fark ettik. Bu nedenle sizlerin faydasına yarayacak iphone yeni özelliğinden bahsetmek istiyoruz. İphone tireşim ayaları nasıl yapılır?  Yeni olan titreşim modeli kullanmak ile ilgili detaylı bilgiler yazımızın devamında. 

İphone cihazınızda sessiz moda aldığınız zaman gelen aramalara veya bildirimlere göre  titreşim modelleri vardır. Bu yeni titreşim modelini nasıl ayarlayabilir siniz?


iPhone' da Titreşim Ayarlarını Nasıl Yapabilirsiniz?


İphone Ayarlar kısmından devam ederek  > Sesler > Zil Tonu > Titreşim bölümlerine kadar geliniz. Ve karşınıza  yedi çeşit titreşim modeli çıkacaktır. Bu yeni titreşim modellerini sıralayacak olursak:  Hızlı , Kalp Atışı , S.O.S. , Senfoni , Seri , Stakato  ve  Uyarı biçimindedir. Bunun haricinde daha güzel ve insanların  hoşuna giden ise daha farklı titreşim modeli yapabilmek. Bunun içinde yapmanız gereken tek şey “Yeni Titreşim Yarat” bölümünden dilediğiniz bir şeyi yapabilirsiniz. Peki bu nasıl yapılmaktadır.  Yeni titreşim oluşturmak için yazımızı okumaya devam ediniz. 

Yeni titreşim yarat bölümünü nasıl kullanabilirim?


Bunun aşağıdaki adımları izleyin. 

  • Ayarlar > Sesler > Zil Tonu > Titreşim  “yeni titreşim yarat” kısmından devam ederseniz  karşınız yeni bir ekran gelecek. Ve karşınıza gelen ekranda boş alan gözükecek oraya dokunmanız lazım.
  • Yeni titreşim modelini  oluşturabilmek için boş olan ekrandaki bölüme dokunarak yani bir kaç kere isterseniz defalarca dokunarak yeni bir şey oluşturabilirsiniz.
  • Oluşturmuş olduğunuz yeni titreşim modelini ilk önce dinlemeniz önerilir. Ekranın alt sol kısmında bulunan dinle  bölümünden dinleyebilirsiniz. 

Görüldüğü gibi oldukça basit kısa işlemlerle bunu gerçekleştirme imkanını bulabiliyorsunuz.  

Bir önceki teknoloji içerikli konumuzda "whatsapp silinen fotoğrafları geri getirme" ile ilgili detaylı bir yazı yazdık. Birçok kişi whatsapp uygulamasından resimleri sildiği zaman  pişmanlık duyabiliyor ama bunu geri getirmenin çaresi var konumuza yönelerek detaylara bakabilirsiniz.

Google aramaları:

iphone titreşim seviyesi
iphone 7 titreşim ayarları
iphone whatsapp titreşim ayarı
iphone titreşim sorunu
iphone 6 klavye titreşim
iphone titreşim şiddeti
iphone 6s titreşim farkı
iphone 7 titreşim arttırma
yeni titreşim nasıl oluşturulur , farklı titreşim modeli nasıl olur , iphone titreşim modeli nedir , iphone titreşim ayarlarını nasıl yaparım , yeni titreşim nasıl oluşturulur , iphone yeni  titreşim modeli oluşturmak , titreşim ayarları, ipad, iphone, İOS...

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

5 yorum:

  1. Yeni titreşim yarat bölümününden haberim yoktu bir deneyelim bakalım nasıl olacak.

    YanıtlaSil
  2. iphone biraz karışık kullanması geri tuşu bile yok

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geri tuşu yok derken? Gayet rahat geri gidebiliyorsunuz aslında.

      Sil
  3. ilk iphone telefonumu aldığımda bu ayarları bulmam baya uzun sürmüştü teşekkürler yazı için

    YanıtlaSil
  4. Titreşim özelliğini kullanmayıp hala ses açık takılanlar var. Anlamıyorum insan neden başkalarını rahatsız etmeye devam eder.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.