-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Whiplash (2014) Filmi

ads
ads

Whiplash Filmi Hakkında:


ABD 2014 Yapımı Ülkemizdeki vizyon tarihi 16 Ocak 2015 Konusu itibariyle dram içerikli olan baş yapıtlardandır. IMDb puanı gayet iyi seviyede ve 10 üzerinden 8.7 olarak kullanıcı oylarıyla belirlenmiştir. Whiplash filminin yönetmeni "Damien Chazelle" ve oyuncu kadrosunda bulananlardan bazıları ise "J.K. Simmons , Melissa Benoist , Miles Teller , Paul Reiser , Jayson Blair" ile yaklaşık 1 saat 45 dakika süren vizyonda ki en iyi filmlerdendir.


Whiplash (2014) Filminin özeti:


Whiplash filminde usta bir caz sanatçısıyla şimdilik  19 yaşlarında olan  çok  hevesli genç bir davulcunun arasında geçen dram ve gerilim dolu ilişikiyi konu almaktadır.

Whiplash FRAGMAN 1 (2014) - JK Simmons, Miles Teller Filmi HD Fragmanını İzle


Not: Bu video "Movieclips Coming Soon" isimli youtube kanalından alınmıştır. "Eğer Sitemizde telif haklarının size ait olduğu ve yayınlanmasından rahatsız olduğunuz bir fragman yahut herhangi bir video varsa bizimle iletişime geçtiğiniz takdirde, fragman sitemizden 3 iş günü içerisinde kaldırılacaktır." İletişime geçmek için sitemizde yer alan iletişim bölümünden direk olarak mail gönderebilir veya iletisim@ibrahimfirat.net mail adresine E - posta atabilirsiniz.




Bir önceki film tanıtımı konumuz >>   Ayin Filmi 2011 - The Rite


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

6 yorum:

  1. İyi bir film için;iyi bir senaryo,iyi oyunculuk,iyi yönetmen gerekli.Bence bu filmde üç unsur da eksiksiz vardı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. J.K. Simmons mevzu olunca iyi oyunculuk kaçınılmaz oluyor. Gayet güzel bir filmdi

      Sil
  2. Damien Chazelle iyi bir iş çıkarmış. Emeğine ve bütçeye değmiş

    YanıtlaSil
  3. J.K. Simmons ve Melissa Benoist'nın performansı iki sat ayırmama değdi. Tavsiye ediyorum

    YanıtlaSil
  4. Konu da ilgi çekici, bu derece başarılı bir film beklemiyordum izlemeye başlarken.

    YanıtlaSil
  5. bu kel elamanı oz dizisinden beri severim harika bir oyuncu

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.