-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » Bilimin Öğrettikleri

ads
ads

Bilimin Öğrettikleri (2014)

Bilimin Öğrettikleri


2014 yılına ait bilim adamların araştırmaları ve sonuca ulaşmaları neticesinde bizlere geçen yıl öğrettiği bilimsel açıklamalardan bazıları: 1. Torino Kefeni, İsa'nın ölümü sırasında gerçekleşen bir radyoaktif deprem sonrasında oluşmadı. Ancak Hz. İsa (a.s) ölmedi İslam dinine göre Allah tarafından göğe yükseltildi. Ve kıyamet zamanında tekrar dünyaya inecektir. 2. Sanılanın aksine, aşılar ve otizm arasında hiçbir bağ bulunmaktadır. 3. Dünya nüfusu sayısının 21. Yüzyıl'da da fazlaca çoğalmaya devam edecek açıklamaları yapıldı. 4. Geniş parmaklı kertenkeleler (gekolar) uzayda hayatına devam etmektedir. 5. Çikolatada bulunan bir bileşen yaşlı insanlarda oluşan hafıza kaybının önüne geçebildiği belirlenmiştir.

Bir önceki konumuz "Açıklanamayan 5 Gizemli Olay"

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.