-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Ücretsiz Programlama ve Seo Dersleri

ads
ads
Birçok kişi ne sitesi açsam acaba diye düşünür durur. Ancak bir türlü buna karar vermez hale gelir. Araştırır durur. Aslında yapılması gereken tek şey kendinin en iyi bildiği konular üzerine site açmaktır. Eğer herhangi bir konuda uzman değilse bazı dallarda kendini geliştirip ona göre bir web sitesi kurabilir. Bu konumuzda birçok konuda uzman olan ve içeriği ile dikkat çeken çok kaliteli bir siteden bahsedeceğim.


Sitemiz "www.mmsrn.com"  birçok kere denk gelmiş olabilirsiniz. Ben kendimde araştırmalar yaparken denk geldim. Google gözünde oldukça değerli ve en önemlisi tabi ki içerikleri ile ön plana çıkan genel bir sitedir. Çoğu insan yazılımı öğrenmek ister bunu başarmak bir bakıma kolay olduğu gibi bir bakıma da zordur. Çünkü bilgileri değerleri yerlerden almak gerekir ki programlama yaparken en ufak bir hata karşısında vazgeçmeyesiniz diye. Adı geçen genel site içerisinde c programlama dili kategorisi yer almaktadır. Başlangıç olarak bu dil ile başlayabilirsiniz. Ve size bu aşama yeterli gelecektir. Bundan sonra ki aşamalarda diğer dilleri de öğrenmek isterseniz geçiş yapabilirsiniz. c progralmala dilinde birçok örnekler verilmiştir. Bu örnekler ile kendinizi  kısa zamanda geliştirebilirsiniz ve öğrenmeye başladıkça ne kadar zevkli olduğunu anlayacaksınız.

Webmasterlar, site sahipleri için seo vazgeçilmezdir. Seo olmadan arama motorlarında bir hakimiyet söz konusu olamaz. Bu sebeple seo kurallarını iyi bilmek gerekir. Bunun için faydalı ve işini iyi bilen yerlerden bunları  öğrenmek gerekir. Eğer seo bilginiz az ise arama motorları gözünde değeriniz pek fazla olmayacaktır. Bunun içinde seo dersleri  kategorisinden ilerleyerek birçok bilgiye ulaşabilirsiniz. Kendinizi  bu sayede geliştirip birçok bilgi ile  gerekli araçlara bu kategoriden ulaşabilirsiniz. 

Biz Müslümanlar olarak namazlarda okuyabileceğimiz kadar da olsa bir kaç sure, dua bilmekteyiz. Fakat kendimizi geliştirmemiz lazım. İlim öğrenmek farzdır. Bu sebeple duaları, sureleri daha çok bilmemiz ve ezber yapmamız lazım. Bu sayede namazlarda okuyacağımız dualar hep aynı olmayacak ve bazen değişik dualar okuyabileceğiz. İnsan istediği zaman her şeyi yapabilir. Ben ezberleyemem zor gelir demek olmaz. Yeter ki iste Allah fazlasıyla ezber kuvveti vermektedir. Bunların arasında sizlere tavsiye edeceğimiz tebareke(mülk) suresi ezberlemenizdir. Arapça yazılışı ve açıklaması ve meali ile  kolay bir şekilde bunu hafızanızda yer etmeniz mümkün. İnsan bir şeyleri ezberledikçe hafızası daha da kuvvetlenir. Bu özellikle Kur-an-ı Kerim ezberinde sık görülür insan ezber yaptıkça daha rahat ezberlemeye başlar ve hafızasının da kuvvetlendiğini anlar. 




Bugün ki konumuzda siz değerli iF ailesi ziyaretçilerine çok faydalı olan bir siteden bahsettik. Umarız takip eder ve buradan faydalı bilgiler edinirsiniz. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.