-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Dünyadaki En İlginç 5 Bilgi

ads
ads
Dünyadaki En İlginç 5 Bilgi

Bilinmesi gereken ilginç bilgiler


Bu konumuzda dünya genelinde bildiğimiz ama özünde ilginç olan 5 adet bilgiyi sizlerle paylaşacağız.

1. Ananas, hepimizin bildiği meyve türüdür ancak aslında ananas meyve değildir. Ve tarlada büyüten bir bitkiden elde edilir.

2. Su aygırı sütü: Süt genel olarak beyaz renkte olur ve birçok canlıda da süt beyazdır ancak su aygırının sütü pembe renktedir.

3. Mavi balina: Bir deniz canlısı olan devasa büyüklükte olan mavi balinaların kalbi oldukça büyüktür. Bir insan mavi balinanın kabinde rahat şekilde gezebilir ve yüzebilir.

4. Plüton keşfedildiği tarihten itibaren bir kez bile güneşin etrafında tam tur dönmemiştir. Bu yüzden plüton gezegen sınıfından çıkarılmıştır.

5. Bal: arıların onlarca çiçeklerden toplayarak yaptığı ve sanat harikası olan bal genel olarak hiç bozulmaz ancak güneş gördüğü zaman bozulur, Güneş görmediği süre içinde bal asla bozulmaz.

Bir önceki En5 içerikli konumuz "En Güzel Einstein sözleri"

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.