-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Safir Uçlu Miromotor ile Ağrısız Saç Ekimi

ads
ads
Aydın saç ekimi hizmeti sunan firmamız kaliteli, güvenli ve sorunsuz bir hizmet sunmaktadır. Saç ekim hizmeti oldukça zor ve tecrübe gerektiren bir hizmettir. İnsan sağlığını direkt etkilediği için yapılacak işlemle hijyenik ve sağlık kurallarına uygun olarak yapılmalıdır.

Firmamız saç ekim hizmeti için gerekli izin ve belgelere sahip durumdadır. Merkezimiz sağlık bakanlığı tarafından periyodik olarak denetlemeleri yapılmakta ve tüm bu denetlemelerden başarılı bir şekilde çıkmaktadır. Ayrıca alanında uzman personellerimizde oldukça başarılı ve sorunsuz bir hizmet anlayışı sunmaktayız.

Safir Uçlu Miromotor ile Ağrısız Saç Ekimi


Robotik Saç Ekimi

Robotik fue saç ekimi hizmeti son zamanlarda en çok tercih edilen saç ekim hizmetleri arasındadır. Çünkü klasik yöntemlerde saçın açısı, yönü, saç köklerinin arasındaki boşluklar ve saç derinliğinin ayarlanması sorunlarla sıklıkla karşılaşılmaktaydı. Kişiler saç ektirme işleminden sonra görsel olarak bazı sorunlar yaşamaktaydılar. Bu yeni hizmet sayesinde artık bu sorunlar tamamen ortadan kalkmaktadır.

Aydın saç ekimi hizmeti sunan firmamız en son teknolojik robotik saç ekimi hizmeti ile cihazlarımızın yüksek çözünürlükle görüntüleme olanağı sayesinde saç köklerinin özellikleri rahatlıkla belirlenmektedir. Saçları yoğunluk, dağılma, açı ve yükseklik açısı gibi kriterlerle analiz eden bu sistem başarıyı oldukça arttırmaktadır. 

Robotik saç ekiminde kesinlikle herhangi bir dikiş izi bulunmamaktadır. Aslı tarcan Saç ekim robotu kök toplama aşamasını dengeli bir şekilde gerçekleştirdiği için ense bölgesinden köklerin toplandığı anlaşılmamaktadır. Robotik saç ekimi var olan sağlıklı saçları korur, herhangi bir zarar vermez.  Sunduğumuz robotik saç ekimi uygulaması bu şekilde gerçekleştirilmektedir.


Bu Makale: http://www.aslitarcanhairclinic.com/prp-tedavisi.html Tarafından yazılmıştır..


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Safir Uçlu Miromotor ile Ağrısız Saç Ekimi yöntemini öğrendiğim iyi oldu

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.