-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Amerika’dan alışveriş nasıl yapılır

ads
ads

Amerika’dan alışveriş nasıl yapılır

Özellikle beğendiğimiz yurt dışı marka ürünlerinin çok daha ekonomik bir şekilde temin edilebilmesi mümkündür. Bunun için öncelikle hem kendi ülkemizin hem de diğer ülkenin gümrük kuralları çerçevesinde işlem yapmak gerekmektedir. Özellikle Amerika’dan alışveriş yapmanın diğer uzak doğu ülkelerinden daha farklı bir işleyiş ve prosedüre tabi olduğu bilinmelidir. Ancak yine bilinmesi gereken bir diğer husus ise; Amerika menşeili ürünlerin kendi ülkelerinden satın almak Türkiye’den almaktan çok daha ekonomiktir. Amerikadan istemek sureti ile özellikle kaliteli ve orijinal ürünleri çok daha ekonomik bir şekilde satın almak mümkün olmaktadır.

                Amerikadan istediğiniz ürünleri yine ilk etapta ABD merkezli bir adrese yönlendirmeniz gerekmektedir. Akabinde ise bu adresten sizin kendi yerel adresinize yönlenmesini sağlayabilirsiniz. Bunun için ise tahmin edileceği üzere, size ABD adresi temin edecek bir firma ile iletişim kurmanız gerekecektir. Amerikapaketim.com adlı web sitesi de işte tam bu aşamada imdadınıza yetişiyor. İhtiyacınız olan ABD adresini fiziki bir şekilde temin ettikten sonra satın almak istediğiniz ürünleri ister bu firma aracılığı ile isterseniz de kendi imkanlarınız ile satın aldıktan sonra firmanın size temin ettiği adrese yönlendirebilir buradan da kendi adresinize iletilmesini isteyebilirsiniz.
                Firma Amerikadan iste çerçevesinde, onlarca ABD firması ile işbirliği yapmakla kalmayıp; ilgili firmaların olası kampoanya ve indirimlerinden de sizleri haberdar etmek sureti ile kaliteyi çok daha ekonomik bir şekilde temin edebilmenizi sağlamaktadır.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.