-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Gençler steroid kullanabilir mi ?

ads
ads
Gençler hacimli Haltercilerin ve vücut geliştirme için sürekli bir çekicilik var. Onlar hacimli kas alabilir nasıl yeryüzü birisi merak tutmak. Bazıları mutlaka kaldırma ve diyet ve kötüye kısa yoldan onları kazanılmış birkaç may’ve bir planlı egzersiz rejimi yoluyla kazanılmış may’ve anabolik-androjenik steroidler .



steroid e neden genç yaşta başlamamalıyız ?


Anabolik yapı anlamına gelir anabolizma türetilir. Adı ‘anabolik’ dolayısıyla erkek cinsel özelliklerin atıfta hacimli kas ve ‘androjenik’ oluşturmanıza yardımcı olmak için steroid yeteneğini belirtir. Kısa AAS kasları ve erkek seksüel özelliklerini inşa edebilen maddelerdir ve bunlar olan işlem benzer sentetik bileşiklerdir testosteron (erkek seks hormonu). Doktorlar istenilen konsantrasyonlarda doğal testosteron üretimi olmayanlar da belli anemi türleri tedavi etmek onları reçete ve rağmen bugüne kadar AAS, meşru bir tıbbi kullanımını bulmuyorum.



Genç yaşta steroid kullanmamalıyız.


Her durumda doktor reçete hiç örneği anabolik steroid sağlıklı gençler için. En yaygın olarak bulunabilen anabolik-androjenik steroidler içerir: Anadrol ( Satılık oxymetholone ), Dianabol ( Satılık Methandienone ), Anavar ( Satılık Oxandrolone ), Deca-Durabolin ( Satılık nandrolone ), Winstrol ( Satılık Stanozolol ) ve Equipoise ( için Boldenone Satış). Gençler bu ayırdığınız için özel bir ilgisi var ve onların yasallığı için ilgili yaparlar. Aslında bu genç kötüye doktor normalde herhangi tıbbi nedenlerle eğer reçete ne 10’dan 100 kat daha yüksekti gibi yüksek dozlarda almak için bilinir.

Genç yaşta steroid kullanımının zararları nedir ?


Önemli bir sağlık etkisi zamanından önce büyümesini önledi olabilir; nedeniyle iskelet sisteminin erken olgunluk yanı sıra hızlandırdı ergenlik değişimlerine. Bu da alarak başlayın gerektiğini hayatlarının geri kalanı için kısa (onlar değil istismar steroid varsa onlar olabilir dışındaki) kalan gençler bir riski vardır ima AAS onlar büyüyen durmadan önce.

Sarılık, vücut sıvısı, yüksek tansiyon, yüz ve vücut akne, artışın tutulmasını içerir diğer küçük steroidler etkisi yoktur olabilir LDL ve azalma , HDL konsantrasyonları. Şiddetli vakalarda karaciğer ve böbrek karsinom Orada olabilir.

Etkileri şunlardır Cinsiyete özel steroidler yanında testis büzülme, sperm sayısını, erken kellik, azaltılmış jinekomasti ve erkeklerde prostat kanseri için geliştirilmiş risk. Ve vücut ve yüz saç, kellik, düzensiz adet döngüsü, klitoris genişletilmesi, adem elması gelişimi ve kadınlarda derinleşen ses büyümesi.

vücut üzerinde bu steroidler etkilerine ek olarak, davranış üzerindeki etkileri olabilir; Evde ve okulda şiddete yol açabilir aşırı ruh hali, histeri ve manik-benzeri semptomlar ile sınırlı değildir. Bunlar kişinin son derece depresif ve sinirli yapabilir. kötüye böyle paranoya, kıskançlık, sanrılar ve zayıf yargılar olarak duygular muzdarip olabileceğini bildiren çalışmalar vardır.

Steroidler etkileri Bir gencin hayatı içler acısı ve korkunç yapabiliriz. Önerilen doz ile birlikte, sağlık steroid elde edebilirsiniz bir genç tartışılan edilemez yararlanır. Vücut geliştirme veya kas geliştirme hedefleri sıkı dışarı iş ve diyet rejimi uygulayarak ve steroid içermeyen elde edilebilir.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.