-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Belalı Rehine (2014) Filmi

ads
ads

Belalı Rehine - Life of Crime Filmi


ABD 2013 yapımı olan Belalı rehine filmi ülkemizde 29 Ağustos 2014 tarihinde vizyona girmiştir. Orjinal ismi "Life of Crime" Tür olarak suç ve komedinin bir arada olduğu filmdir. Yönetmenliğini "Daniel Schechter" yaptığı ve oyuncu kadrosunda "Jennifer Aniston , Tim Robbins , Isla Fisher , Charlie Tahan , Mos Def" olan filmin senarist ve yapımcıları ise "Daniel Schechter", "Ashok Amritraj , Elizabeth Destro" ile 1 saat 34 dakika süren IMDb puanı olarak 10 üzerinden 6 almış güzel sinema filmidir.


Belalı Rehine - Life of Crime Filminin özeti:


Çok zengin bir kişi olan "Frank Dawsonın eşi bazı kişilerce kaçırılmıştır. Eşi fidyeciler tarafından kaçırılan Frank Dawsondan bir milyon $ fidye istemektedirler. Fakat işin ilginç bir kısmı vardır ki frank eşini istemiyor ve geri gelmesine karşıdır. Bundan dolayı tüm işler karmakarışık bir hal alacaktır.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.