-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Açık Pencereler (2014) Filmi

ads
ads

Açık Pencereler - Open Windows Filmi


IMDb puanı olarak on üzerinden 6.4 almıştır. Gerilim türünde olan "Açık Pencereler"  filmi 2014 yılına ait "İspanya , ABD , Fransa" sinema filmidir. Filmin yönetmeni "Nacho Vigalondo" ve oyuncu kadrosunu oluşturan başroldekiler "Elijah Wood , Sasha Grey , Neil Maskell , Trevante Rhodes , Jaime Olías" Ülkemizde vizyon tarihi 12 Eylül 2014 Cuma günü vizyona girmiştir. Orjinal adı "Open Windows" olan film 1 saat 18 dakika sürmektedir.


Açık Pencereler - Open Windows Filminin özeti:



Nick o geceye mahsus dünyadaki en mutlu insandır. Çünkü dakiklar içinde en önemli ve tanınan aktristlerinden olan "Jill Goddard" ile tanışacaktır. Chord, Nick’e bu olayı düzeltebileceğini  ve akşamın geri kalmış zamanında  Jill’i kişisel bilgisayarından takip edebileceğini söyleyerek  ve hacklediği bilgisayardan Jill’i canlı canlı izlettirmektedir. Fakat  bu olay kontrol edilemez hale gelir, Jill'i içine düştüğü zor durumdan kurtarabilecek tek insan Nick'tir.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.