-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Yay Burcunun Tüm Özellikleri İle Geniş İnceleme

ads
ads

Yay Burcu Genel Özellikleri Nelerdir?


Hemen hemen dikkat ettiyseniz burçların hep iyi özelliklerinden bahsedilmiş. Buna göre galiba burçların pek kötü özellikleri yok haliyle herhangi bir burca sahip insanında kötü bir huyu yok gibi. Burçlar bazen gerçekten insanın kişiliğini yansıtmaktadır. Buna inanan var inanmayan var.  Ancak genel olarak baktığımız zaman göreceksiniz  burç sahipleri bu özellikleri taşıyorlar. Tabi hiç  kötü özelliği yok derken bazı olumsuz özellikleri var ancak sorun yapacak derecede kötü özelliğe ben hiç denk gelmedim burç özelliklerinde. Bu konumuzda iF ailesi olarak sizlere yay burcunun özelliklerinden bahsedeceğiz. 


Farklı bir anlatım ile işte yay burcunun özellikler:

Yay burcu insanı aslında anlaşılması çok zor olan bir burçtur ancak yay yayı anlar ancak anlaşamazlar. Diğer burçtaki insanlar yay burcuna anlam veremezler. Bir gün çok neşeli bir gün karamsar, bir gün bakarsınız ki sanki dünyalar onun olmuş. Yay burcuna ait insanlar genelde  zayıf ve atletik olurlar istisnalar hariç. Bu sebeple genel olarak yakışıklı ve kendine çeken cazibesi olur. Bu sebeple etrafında birçok kız bulunur ancak yay herkese aynı ve adaletli davrandığı için, eğer yay burcunun sevgilisi varsa bunu hemen yanlış anlayabilir fakat yay burcunun içinde sadece arkadaşlık hissi vardır ve karşı tarafın ne hissettiğini anlar. Kimseye eyvallahı olmaz ve çevresi geniş olduğundan kaybedeceği bir kişi yerine onlarca kişi kazanma kapasitesine sahiptir. 


Yay Burcunun Tüm Özellikleri İle Geniş İnceleme


Yay hayatında bir kere sever ve onunla evlenir. Genel olarak takıldığı kimseler ise onun hayatının aksiyonudur. Bu yüzden yaya kendinizi sevdirmeniz çok olacaktır. Sevdiği zaman tam sever ve bırakmaz o zaman gerçek anlamda aşkını her şeyi dile getirir ve sevdiğini dünyanın neredeyse en mutlu insanı edecek dereceye çıkarabilir. 

Aslında daha uzun uzun yazabileceğim çok şey var ve burada kesiyorum. Şimdi ise genel özelliklerine göz atalım:


Yay Burcu gezegeni : Jüpiter

Yay hangi gruptan : Ateş

Yay Burcuna ait genel yetenekler : Kendine güven

Yay Burcunun genel özelliği : Girişimci ve iyimser

Yay Burcu hayatta en çok ne isyer : Büyük şöhrete kavuşmak

Yay Burcu neden yaşar? : Dünyayı gezip keşfetmek

Yay Burcunun asıl kelimesi : Araştırma

Yay Burcunun  kötü özelliği: İnsanları küçümsemek

Yay Burcunun en güzel günü: Perşembe

Yay Burcunun sevdiği sayılar nelerdir? : 3, 12, 582, 934, 2334

Yay Burcunun sevdiği yaşı : Turkuaz

Yay Burcunun hangi renkleri sever? : Mor ve koyu mavi

Yay Burcunun hangi çiçekleri sever? : Menekşe ve leylak

Yay Burcunun en çok sevdiği kokular nelerdir? : Zambak, nergis, menekşe

Yay Burcunun ileride çekebileceği hastalıklar: Kalça ve uyluk kemik hastalığı

Yay Burcunun Anlaştığı Burçlar : Koç ve aslanlar

Yay Burcunun Anlaşamadığı Burçlar : Balık, ikizler ve başak

Yay Burcu Hangi Meslekte Başarılı Olurlar : Bankacı, komisyoncu, menajer, müdür, yönetici, hakim, avukat, mimar, memur, imam, sanatkar

Yay Burcuna Mensup Ünlüler : Zeki Müren, Fatma Girik, Hülya Koçyiğit, Mehmet Ali Birand, Jane Fonda, Mark Twain, Walt Disney, Winston Churchill

Yay burcunun genel özellikleri arasında insanları küçümsemek var yani kötü özellik olarak onu belirlemişler buna katılmıyorum. Yay burcu karsısında ki insanı küçümsemez hatta kendini  küçümser ancak kendine olan güveni tavan  yaptığı için karşısında ki insanı ezebilir ve patavatsızlık yapabilir. Bu onu kötü göstermez. İçindeki sevgi dolu kalbi keşfetmeniz dileğiyle. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. baya detaylı inceleme olmuş baya şey öğrendim

    YanıtlaSil
  2. yay burcuna dair baya bir şey öğrenmş oldum gerçekten detaylı olmuş

    YanıtlaSil
  3. tüm burçlar hakkında benzer incelemeyi yapacak mısınız? Ben akrebi bekliyorum en kısa zamanda

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.