-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Plakaya göre araç sahibini öğrenmek

ads
ads

Araç Plaka’sına göre Sahibi Nasıl Öğrenilir ?


plakadan isim sorgulama sms

plakadan araç sahibine ulaşma

plakadan isim sorgulama programı

plakadan isim bulma forum

plakadan isim sorgulama 2018

araç plaka sorgulama ekranı

Araba  plakasının sahibini nasıl  öğrenirsiniz?


Bugün ki konumuzda çok sık sorular sorular ve arama yapılması ile araç  plakasına  göre sahibini nasıl  öğreneceğiz kısaca bahsedeceğiz: Plakaya göre araç sahibini  öğrenmek için aşağıdaki adımları  uygulayınız.

Kaza  geliyorum demez ne zaman nerede kaza olacağını bilemeyiz ancak biz her  zaman  güvenliğimizi almalıyız. Allah kimseye  göstermesin, bir kaza oldu diyelim ve bu kaza yapan kişi  sizin aracınıza vurdu ve kaçtı bunu hemen öğrenmek istersiniz.  Araç çalıntı mı, markası nedir, ruhsat numarası, cinsi, rengi nedir, model yılı gibi bilgilere  ulaşmak için yazımızı okumaya devam ediniz. 


İşte bu bilgiler için de e-devlet şifreniz olması gerekmektedir. Araç sorgulamayı e - devlet üzerinden yapacağız. 

İlk olarak  yapmanız gereken "https://www.turkiye.gov.tr/arac-sorgulama" bağlantısı yolunu takip ederek adrese giriniz ve size özel verilen e-devlet şifrenizi giriniz. 

Plakaya göre araç sahibini öğrenmek


Karşınıza araç sorgulama ekranı çıkacaktır. Ve burada plaka numarası yazan bir kutucuk çıkacak buraya büyük  harfler ile  sorgulamak istediğiniz aracınız  plaka numarasını yazacaksınız.  Daha sonra sorgula butonuna basarak araç ve sahibi ile ilgili bilgilere  ulaşabilirsiniz. 

Bunun haricinde  SMS yolu ile arabaların bazı sorgulamalarını örnek olarak, hasar sorgulamasını veya kaza sorgulaması yapabilirsiniz. Tüm bunları yapabilmeniz için  arabanın  numarasını yazarak  5664'e SMS olarak göndermeniz yeterli olacaktır. Tabi bunun içinde 4 TL gibi bir fiyat ödemeniz gerekecek. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.