-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » 2018 KPSS Sınavı Ne Zaman?

ads
ads
eğitim

LİSE KPSS SINAVI NE ZAMAN YAPILACAK?

KPSS 2018 Sınavı Hangi Tarihler Arasında Gerçekleşecek?

2018 kpss sınavı tarihi ne zaman? KPSS sınavının tarihi  yaklaşıyor? Detaylar haberin devamında...


2018 yılına ait kpss sınavının tarihini ÖSYM açıkladı. Ön lisans ve lise memur adaylarının katılacağı sınav hangi tarihte yapılacak? Ortaöğretim 2018 lise kpss sınavı tarihi belli oldu. İşte tüm detaylar..

Memur olmak için KPSS sınavına girmek için çalışmalara ara vermeden devam eden adaylar sınavın ve başvuru tarihinin ne zaman olduğunu merak ediyorlar. 

Liseden mezun olan kişilerin katılabildiği ve alabildikleri puanlar ile açıktan ve merkezi atamalara katılan adaylar memur olamak için birinci basamağı geçmiş olmaktadırlar. Kamu yerlerinin eleman alımı için istemekte olduğu tek şart daha doğrusu birinci şartlar nelerdir?



2018 LİSE KPSS NE ZAMAN YAPILACAK?


Lise  mezunlar ile ön lisans adaylarının katılacağı  KPSS sınavı Ortaöğretim, B grubuna dahil olanlar için KPSS sınavının tarihi ÖSYM tarafınca açıklandı. lise 2018 kpss sınavı ise  7 Ekim 2018 tarihlerinde yapılacaktır. 

KPSS sınavı için ise başvuru tarihleri ise  03-19 Temmuz 2018'de alımlara başlanacak. 


Ortaöğretim 2018 tarihli yapılacak olan kpss sınavı 7 Ekim 2018 Pazar günü yapılacaktır. Sınav sonuçları ise  8 Kasım 2018 tarihinde adaylara açıklanacaktır. Bununla birlikte  kpss sınavına giren adaylar sınav sonuçlarına "2018 Yılı Sınav ve Sonuç Açıklama Takvimi' ÖSYM’nin resmi İnternet sitesi üzerinden sonuçlara  ulaşabilecekler.

Google aramaları:

ösym sınav takvimi 2018

ösym takvim 2018

yds 2018 ne zaman

kpss 2018

kpss başvuru

ales 2018

2018 kpss önlisans

ösym duyurular

Bir önceki eğitim haberleri konumuz "YKS Giriş Belgeleri Ne Zaman Açıklanacak (2018)"

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.