-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » » En İyi 5 Telefon Markası

ads
ads

En İyi Akıllı Cep Telefonları hangileri?


En5 konumuzda bu sefer dünya çapında en çok tercih edilen ve en iyi seviyede olan 5 tane akıllı telefon markalarını sıralayacağız. Teknolojinin nimetlerinden olan akıllı telefonlar ailesine her geçen gün bir yenisini eklemekte ve dünya genelinde akıllı telefon kullanıcıları hızla artmaktadır. Bundan dolayı akıllı telefon alacaklara ön bilgi olarak en kaliteli ve tercih edilen cep telefonu markalarının sadece ilk 5^'ini listeleyeceğiz.

En İyi 5 Telefon Markası


1. En iyi akıllı telefon markası: Samsung bu listemizde en zirvede olan ve aklıllı telefon pazarında en iyi seviyede olan markadır.


2. En iyi akıllı telefon markası: Motorola, Dünyanın en büyük arama motoru olan Google'ın satın aldığı ve üstün özelliklere sahip modelleri ile karşımıza çıkaracak olan marka

3. En iyi akıllı telefon markası: Apple, Hemen hemen birçok insanın tercih ettiği Aplle ürünleri yüksek performans ve özellikleri ile kullanıcı sayısını her geçen gün katlamaktadır.

4. En iyi akıllı telefon markası: Nokia, yıllar öncesinde en popüler olan marka teknolojiye uzun zaman ayak uyduramayan nokia son zamanlarda akıllı telefonları ile dikkat çekmekte ve eski popülerliğini tekrar kazanacak gibi.

5. En iyi akıllı telefon markası: HTC, Son günlerde bazı yazılımlarından dolayı veya eksiliklerinden dolayı bazı eleştirileri almaktadır. Ancak tüm hatalar giderilerek HTC akıllı telefon piyasasında oldukça iyi bir yere sahiptir.

Bir önceki En5 Konumuz "Türkiye ve Bilinmesi Gereken Enler"

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

4 yorum:

  1. bence htc nin devri geçti artık, başarısızlar.

    YanıtlaSil
  2. Iphone ve Apple'ı tek geçerim. Diğerleriyle vakitt harcamaya değmez

    YanıtlaSil
  3. Anıl Çağlıyan26 Haziran 2018 00:13

    apple,sony ve samsung dışındakileri çöpe atsalar yeridir.Hem fiyatları yüksek hemde performansları düşük

    YanıtlaSil
  4. Bana göre apple,samsung ve huawei şuan dünyanın en iyileri zaten en çok bu 3 marka satış yapıyor.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.