-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Havuzlu Paspas Neden Gereklidir?

ads
ads
Arabalarınızın her daim güzel kalması ve güzel kokması için elinizden geleni yaparsınız. Hatta düzenli olarak sildiğiniz, süpürdüğünüz ve cilaladığınız arabanızın hemen kirlenmesini de istemezsiniz. Ancak arabanın bagajında taşınan ürünler genellikle devrilir, kırılır ya da bazı ürünlerin ağzı açık unutulduğu için bagajın kirlenmesine neden olabilir. Normal şartlarda bu tür lekeleri bagajdan çıkarmak çok zor ve çok zahmetli bir iştir. Ancak arabanızın modeli hiç önemli olmadan bagajınızda havuzlu paspas kullanarak, bu tür sorunlardan kolaylıkla kurtulabilirsiniz. Havuzlu paspas modelleri dökülen bu ürünlerin üzerinde kalmasını ve başka bir yere akmasını kenarlarındaki yükseltiler sayesinde engeller ve bu sayede sadece dökülen alan kirlenmiş olur. Üstelik bu havuzlu paspas modellerinin temizlenmesi ise çok pratiktir. Havuzlu bagaj paspası temizliği için lekelenen alana su dökmeniz yeterli olacaktır. Bagaj döşemesine işlemeyen lekeler kolaylıkla çıkacaktır.
Diğer oto paspas modellerine göre çok daha gelişmiş olan bu havuzlu bagaj paspas modelleri bagajı tam kaplamakta ve etrafında herhangi bir boşluk bırakmamaktadır. Bu sayede de temizlemesi çok pratik bir hal almaktadır. Bu havuzlu oto paspas ürünlerinin bu yapısı lekelerin döşemeye işlemesini engellemektedir. Arabanın döşemesine işleyen lekelerin çıkması çok zahmetli bir süreçtir ve bunun için çoğu zaman arabanın bir oto kuaförüne dahi gitmesi gerekmektedir. Bu tür bir işlemden kurtulmak amacıyla havuzlu paspas tercih etmek her zaman daha karlı olacaktır.


Havuzlu paspas fiyatları normal oto paspas fiyatları ile hemen hemen aynıdır. Aralarında çok fazla bir fiyat farkı bulunmasa bile işlevsel açıdan çok büyük farklar vardır. Arabanıza özenli davranmak istiyorsanız, paspas tercihinizi havuzlu paspas modellerinden yana kullanmalısınız. Üstelik her modelde ki arabaya göre havuzlu paspas bulunabilmektedir. Bu havuzlu paspas modelleri stepnenin üzerini kapatarak bagajınıza tam uyacak şekilde kesilmektedir. Herhangi bir kayma ya da oynama yapmayacağı için üzerine her türlü şeyi koyabilirsiniz. Bu sayede arabanız kirlenmeden ve lekelenmeden güvenle yolculuk yapabilirsiniz. Üstelik bu rahatlığı arabamaraba.com gibi online alışveriş sitelerinden çok uygun fiyatlarla temin edebilirsiniz.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.