-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » KIŞLIK BERE MODELLERİ

ads
ads
 Yaklaşan kış ayları birçok insanı üzdüğü gibi birçok nisanı da mutlu edip kışa hazırlık moduna sokuyor. Bu hazırlıklar arasında bayanların en çok dikkat ettiği şeyler arasında palto, bot, mont, eldiven, atkı ve bere modelleri oluyor.

KIŞLIK BERE MODELLERİ

Özellikle örmeyi bilen ve örmeyi seven bayanlar kendi tarzını kendileri yakalasalar da, her kış başka bir bere modeli moda haline geliyor. Yeni moda bereler, kışın hem içinizi ısıtacak, hem de tarzınızı ortaya koymanıza yardım edecek.

 Giyim evi tarafından sizin için özen ile dikilen ve hazırlanıp beğeninize sunulan bere modelleri arasında hâkim olan renk yoğunlukla yeşilin her tonu, hardal rengi ve erkekler için kahverengi tonları gözümüze çarpacak. Model olarak ise, ince ve detaylı modeller yerine, kalın iple örülmüş geniş ve bol modeller göz dolduracak.

Bayan giyim için en uygun modelleri bulabileceğiniz mağazalarda birçok kış için ürün bulabilirsiniz, tarzınıza ve modaya uygun kışlık bere modellerini kendinize yakıştırmakta gecikmeyin. Kışın tadını çıkarırken, berenin göz alıcı modasından uzak kalmayın.





ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.