-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » YKS Giriş Belgeleri Ne Zaman Açıklanacak (2018)

ads
ads

2018 YKS Giriş Belgeleri Hangi Tarihte Açıklanacaktır..


2018 TYT, AYT giriş belgeleri ne zaman yayınlanacaktır, 2018 YKS giriş yerleri hangi tarihte belli? Tüm soruların cevabı  haberimizin devamında...

YKS Giriş Belgeleri Ne Zaman Açıklanacak (2018)


Üniversiteye girme yolunda hedefine doğru ilerleyen adaylar için  YKS sınavına kısa bir zaman kaldı. Adayların heyecanları doruk noktaya  ulaştığı bu anda en fazla merak konusu olan ise 2018 yılı YKS giriş belgelerinin ne zaman açıkalanacağıdır. 

Bundan önceki yıllarda sınav öncesine bir kaç hafta kala belgeler yayınlanmıştı. Ve bu sene ise  18 Haziran 2018'de  açıklanması bekleniyor. 

TYT 2018 sınav giriş yerlerini  öğrenmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanınız. 

https://ais.osym.gov.tr


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Zamanında biz de üniversite sınavına girdik ve o sınav stresi hiç değişmiyor. Tüm çocukların haklarında hayırlısı olsun.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.