-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » 5 En İyi Yabancı Dizi

ads
ads
5 En İyi Yabancı Dizi

Dünyanın En iyi Yabancı Dizileri Hangisi?


Bu konumuzda dünyaca nam salmış ve en çok izlenen 5 tane yabancı dizinin listesini yapacağız.  Yabancı diziler ülkemize göre daha  iyi ve çok bütçe ile farklı şekilde olduğundan bizlerin her zaman tercih ettiği dizi veya sinema filmi türü yabancıların yaptıklarına yöneliktir.  Dünya çapında onlarca dizi var ve bunların çoğu genelde izlenilebilecek iyi kalitede dizilerdir. Biz En5 serimize devam ederek sadece en iyilerinden sadece  5 tanesinin listesini vereceğiz.


En Çok izlenen 5 Yabancı Dizi Listesi

1. En iyi Yabancı Dizi: 

Game Of Thrones:   Tür olarak   fantastik, dram, macera, tarih ağırlıklı olan bu dizinin bir çok sezonu yayınlanmıştır. ABD yapımı bir dizidir. 
George R.R. Martin romanından uyarlanmıştır.

2. En iyi Yabancı Dizi: 

The Walking Dead - Yürüyen Ölüler:  Aslında listemizin başında yer alması gereken ABD yapımı dizidir. Amerika'nın en çok izlenen ve rekorlar kıran dizilerindendir. Bir çok sezonu yayınlanmıştır. Her saniyesini ve bölümünü gözünüzü kırpmadan izleyebiliyorsunuz. İçeriği korku - gerilim  ve zombilerden bahseden farklı ve çok kaliteli filmdir.

3. En iyi Yabancı Dizi: 

Lost: İlk sezonu 2004 yılında çıkmıştır. ABD yapımı gerilim, gizem, macera, aksiyon, dram, fantastik, psikolojik ağırlıklı olan unutulmaz dizilerin en başında gelir. Hafızlardan kolay kolay çıkmayacak ve izleyicisinin milyonları aştığı en iyi dizilerde biridir.

4. En iyi Yabancı Dizi: 

Sherlock: Dizinin ilk sezonu  2010 yılında gösterime girmiş ve İngiltere yapımı farklı bir  dizi serisi. Tür olarak: Dram , Gerilim , Gizem , Komedi , Macera , Polisiye , Suç , Psikolojik ağırlık barındıran esrarengiz bir dizi. Polisiye ağırlığı daha çok ancak hepsini içinde bulunduran izlenilmesi kesinlikle gereken dizi.

5. En iyi Yabancı Dizi: 

Revolution: İlk sezonu 2012 yılında gösterime girmiştir.  ABD yapımı bir dizidir.  Gizem, gerilim, macera ağırlıklı olan dizinin onlarca izleyicisi ve hayranı bulunmaktadır. 

Bir önceki En5 konumuzda "Türk Mucitlerden İlginç 5 Buluş"

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

5 yorum:

  1. Revolution sezon onayı alamadığı için bitirilmiş bir dizi. Nasıl en iyi listesine koyabildiniz şaşırdım. Ancak 1.sezonu çok güzeldi. Çok daha iyi bir liste olabilirdi.Game of thrones hayranıyım. Punko pup figürlerini aldığım tek dizi.

    YanıtlaSil
  2. Biraz daha geri gidip Prison Break'i de bunu eklemek gerekir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Prison break'in olmaması beni de üzdü. Çocukluğumda hayrandım. En alt karakterine kadar çok başarılıydı.

      Sil
  3. got üstüne tanımam. gerçi zamanında spartacus ile büyüyen bir nesildik ama got şu an dizi evreninin kralı oldu yani.

    YanıtlaSil
  4. Lost tabiki en iyisi. Senelerce izledim sıkılmadan

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.