-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Çamaşır Makinelerinde Güvenilir Servis Hizmeti

ads
ads

Çamaşır makinelerinin yoğun kullanımları çerçevesinde zaman içerisinde çeşitli problemler yaşatması mümkün olabiliyor. Bu durumda çamaşır makinesi kullanıcılarının günlük yaşantıları içerisinde çok ciddi sorunlar, aksaklıklar ve problemler yaşamasına neden olabiliyor. Böyle bir durumda çamaşır makinesinin en kısa zaman diliminde yeniden ilk günkü kalitesinde ve performansında bir çalışma gerçekleştirebilmesi için profesyonel servis hizmetlerinden yararlanılması gerekliliği oluşur. Uzman teknik kadrosu ve güncel çamaşır makinesi teknolojisine uygun standartlardaki servis altyapısı ile Çekmeköy Bosch Servisi merkezi, tüm çamaşır makinesi modellerindeki mekanik ya da elektriksel arızalanmaların giderilmesini sağlıyor. Çamaşır makinelerinde kullanılan teknolojileri yakından takip ederek, en güncel şekilde servis altyapısına entegrasyonlarını gerçekleştiren servis merkezi sayesinde çamaşır makinesinin modeli ne kadar yeni olursa olsun etkin bir çözümden yararlanılabilmesi mümkün oluyor.

Çamaşır makinesinin mekanik ya da elektriksel arızasının giderilmesi için kullanılan tüm ekipmanların yüksek teknolojiye uyumlu olması sayesinde en kaliteli şekilde onarım sağlanabiliyor. Bununla birlikte çamaşır makinesinin arızalı parçalarının değişimlerinde yalnızda orijinal yedek parça kullanımı gerçekleştirilerek, onarım sonrası olası arıza tekrarlama risklerinin minimal seviyeye indirilmesi sağlanabiliyor. Bununla birlikte Ümraniye Bosch Servisi merkezinde dünya standartlarına uygun ve güvenilir bir servis hizmetlerinin tüm tüketicilere ulaştırılabilmesi amacı ile 1 yıllık garanti desteği sağlanıyor. Çamaşır makinesindeki sorunların giderilmesi için uygulanan müdahalelerin servis bünyesinde 1 yıl süre ile güvence altına alınması sayesinde son derece güvenilir bir çamaşır makinesi servisi hizmetinden yararlanılması sağlanabiliyor.

Çamaşır makinesinde yaşanan arızalarda tüketicilerin uzun süreli mağduriyet yaşamaması amacı ile de hız konusunda da önemli uygulamalar bulunuyor. Özellikle de 7 gün 24 saat kesintisiz olarak faaliyet gösteren iletişim numaraları aracılığı ile arızalı çamaşır makinesi için servis talebinde bulunulabiliyor. Bununla birlikte çamaşır makinesi arızası için Acıbadem Bosch Servisi merkezi tarafından en yakın lokasyonda bulunan gezici servis araçları yönlendiriliyor. Her an müdahale için hazır durumda bekletilen servis araçları tam teşekküllü donanım yapısına sahip olduklarından gerekli ekipmandan, yedek parçalara kadar tüm malzemeleri barındırıyor. Böylelikle hızlı erişim ile yerinde servis hizmeti de sağlayabiliyor.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.