-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » İlişki Koçu: Sanem Gönül GÜZEL

ads
ads
İnsanlar arasındaki ilişki zamanla sekteye uğrayabilir ve taraflar kendi hakkaniyetlerini korumak adına atağa geçebilir. Aslında insanların kendilerinin haklı olduklarını düşündükleri konu hakkında çaba vermesi her ne kadar doğru ve güzel bir yaklaşım olsa da, kendi hatalarını göz ardı ediyor olmaları da o denli yıpratıcı ve yıkıcıdır. Özellikle aralarında gönül bağı olan çiftler arasında meydana gelen bu sürtüşmeler zamanla ilişkinin yorulmasına ve evliliklerin bitmesine yol açar. Özünde herkes çevresiyle, ailesiyle ya da iş arkadaşları ile iyi ve sosyal ilişkiler kurmak ister. Ancak bir noktada takılı kalan kişiler ya yeterli cesareti gösteremeyebilir ya da bu ilişkilerin kendilerine ne getireceklerini bilemeyebilir. İlişki kalitesinin yaşamı doğrudan etkileyeceği de düşünülür ise koçluk anlamında hizmet almak aslında hayati önem taşır. Ben hem yaşam koçu olarak hem de ilişki koçluğu anlamında hizmet vermekteyim. Eğitimini aldığım koçluk alanına yönelik sertifikalarım ve diplomalarıma dayanarak hem kurumsal hem de bireysel anlamda koçluk hizmetleri sunmaktayız.

Gelişen İlişkiler, Mutlu İnsanlar


İnsan ilişkileri yolunda ve istenilen düzeyde gittiği sürece her iki tarafı da mutlu eder. Ancak her zaman istenilen ilişki boyutu yakalanamayabilir. Bu noktada her zaman ilişkiye üçüncü bir göz ile bakmak önemlidir. Çünkü esas eksik noktalar bu göz ile görülebilir. Bu yalnızca duygusal anlamda değil iş ilişkisi anlamında da ele alınması gereken bir konudur. İnsanlar için objektik ve şeffaf birileri tarafından eleştirilmek yakınları tarafından eleştirilmekten daha tercih edilesidir. Tabi bu her zaman bir eleştiri değil, övgü, cesaret ya da tavsiye de olabilmektedir. Bilimsel anlamda ilişkiler üzerine kurulu teorilerin insan hayatına uyarlanabilmesinde cesaret son derece önemli bir rol oynar.


İlişki Koçu: Sanem Gönül GÜZEL

İlişki Anlamında Gelişmek


Huzursuz bir ev ya da iş ortamı insan hayatının kalitesini düşürür. Doğru ilişkiler kuramayan insanlar hayatlarından keyif alamaz ve bu huzursuzluğunu her noktaya taşır. Çünkü insan ilişkileri tamamen duygusal anlamda irdelenmesi gereken ciddi konulardandır. İlişki koçluğu ile birlikte ilişkiler üzerine daha kapsamlı bilgiler edinebilir ve edindiğiniz bu bilgileri hayatınıza uyarlayarak mutluluğu yakalayabilirsiniz.

Boşanma Koçluğu


Boşanma birbiri ile anlaşamayan çiftlerin en son başvurdukları yöntemdir. Ancak bu yıpratıcı ve zorlu süreçte çiftlerin birbirini incitmeden en doğru kararları verebilmesi son derece önemlidir. Ayrıca boşanma aşamasına karar vermenin ne denli doğru olduğu da bir danışmana başvurulmadan bilinemez. Ancak bu karara kesin varmış olan çiftler, boşanma sonrası ciddi ve büyük bir boşluk yaşamaktadırlar. Verdikleri bu kararı en iyi boşanmadan sonra irdeleyebilirler. Bu stresli ve zorlu dönemde boşanma koçu olarak ben, yaşam kalitenizin düşmeden devam edebilmesi için varım. Yaşam koçu ve diğer koçluk alanlarına dair Uluslararası Koçluk Okulu Adler Learning International Koçluk Okulu’ndan almış olduğum eğitimler sayesinde gerekli tüm sertifika programlarını bitirmiş bulunmaktayım.

Güven Veren Bir Yolculuk


Boşanma sonrasında hem erkek hem de kadın pek çok hayal kırıklığı ile boğuşur. Boşanma sonrasında yaşanan bu hayal kırıklıkları ve üzüntü hem sosyal hem de iş hayatına yansır. Ancak şeffaf ve güven veren bir koçluk serüveni sayesinde bu süreci çok daha kolay atlatmanız mümkündür. Duygularınızın yönetilmesinde zorlanıyor ve bu aşamada yanlış kararlar verdiğinizi düşünüyorsanız sizler için en doğru olan bir koçluk hizmeti almak olacaktır. Ayrıca çocuk ya da çocukların da var olması sizin yanlış kararlar almanızı daha çok tetikleyecek ve bu durumu içinden çıkılmaz bir hale sürükleyecektir. Koçluk sürecinde sizlere en iyi gelen ve en mantıklı kararları birlikte alıyor, ne sizin, ne çocuk ya da çocuklarınızın ne de karşı tarafın zarar görmesini birlikte engelliyoruz.

Yeni Hedefler Belirliyoruz


Her olayda olduğu gibi boşanma da hiçbir şeyin sonu değildir. İki insanın medeni bir şekilde yollarını ayırıyor olması gelecek planlarını etkilememelidir. Bu noktada duygu yüküne yenik düşen kadın ya da erkek hayatına dair yeni planlar yapmaktan korkar ve kaçınır. Ancak almış olduğum eğitimler doğrultusunda sizler için yeni hedefleri birlikte belirliyor ve bu doğrultuda birlikte ilerliyoruz. Yaşadığınız tüm hayal kırıklıklarınızı geride bırakmaya ve hayatınıza, hedeflerinize, değerlerinize odaklanmaya hazır mısınız? O halde cesaretinizi toplamanızın ve harekete geçmenizin tam zamanı.

Web sitesi: http://www.sanemguzel.com

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Günümüzde eş kavgaları çıktığı için yaşam koçluğunu ve ilişki koçluğuna olan ihtiyaç gittikçe fazlalaştı.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.