-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » İzmir'de Güvenilir LG Servis Hizmeti

ads
ads
Görüntü olup da ses gelmeyen televizyonlar, çalışıp da hava vermeyen klimalar her kullanıcının karşılaştığı durumlardan birkaç tanesidir. Kullandığınız marka ne olursa olsun, var olan hiçbir şey kusursuz değildir.

Yetkili firma olan LG Servis İzmir’in sunduğu yedek parça servisine oranla bizim özel servisimiz, müşterilerinin bütçelerini göz önünde bulundurarak çeşitlilik imkanı sağlamaktadır. Yetkili servisler orijinal parça değişimi yaparak tek bir fiyat üzerinden her kesimin buna uymasını sağlarlar. . İnsanlar makinesini kullanmaya devam edebilmek için ellerinde olmadan, zorunlu bir şekilde değişimi kabul etmektedir. Çoğu evde ise Lcd, Led gibi yeni nesil televizyonlar bulunduğundan, bu aletlerin orijinal parçaları genellikle pahalıdır. Aynı şekilde klimaların kompresör ve vakum pompası gibi parçaları oldukça uçuk fiyatlardadır. Bu nedenle kullanıcılar daha bütçe dostu parçalarla değişim yapılmasını tercih etmek isteyebilirler. Firmamız ise müşterinin isteğine göre ister orijinal isterse de muadil parçalar kullanmaktadır. Muadil parçalarda kalitesine oranla ucuzdan pahalıya doğru bir eğriyle gitmektedir. Tamir sırasında değiştirilen bütün parçalar 2 yıl garanti kesinliği ile müşterilerimize satılmaktadır.

Sağladığımız bu düşük bütçeli parça değişimleri ile birlikte teknik ekibimizin de uzun yıllardır bu işleri yapan deneyimli ve alanında eğitim almış kişiler olduğunu söylemek isteriz. Her gün onlarca kişi firmamızı arayarak şikayetlerini bildirerek sorunun hızlı bir şekilde çözülmesini talep eder. Ekibimiz ise alınan şikayet üzerine teknik değerlendirmeler yaparak, verilen adrese varış süresince kafasında olası ihtimalleri kurarak çözüme daha hızlı bir şekilde ulaşılmasını sağlar. WEB: https://www.servislg.com

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.