-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Uluslararası ilişkilere yeni bakış açınız

ads
ads
Sevgili ziyaretçilerimiz  bildiğiniz gibi  ara ara biz iF ailesi olarak İnternet üzerinden araştırmalar yaparak kaliteli siteleri sizlere sunuyoruz. Bugün ki konumuzda ise sizlerin ilgisini çekecek oldukça kaliteli ve farklı bir bakış açısıyla sizlere birçok bilgiyi bir arada bulunduran özgün içerik ile geniş bilgi kaynağı olan "analizportal.com" sitesinden kısaca bahsedeceğiz. 

Yayın hayatına henüz yeni başlamış olsa bile kısa zaman diliminde birçok ziyaretçiyi kendine çekmeyi başaran nadir platformlardan biridir. 'Uluslararası ilişkilere yeni bakış açınız' sloganı ile tanınmakta olan haber kaynağı diğer haber sitelerine nazaran daha farklı bir açıda bilgi sunmaktadır.  

Uluslararası ilişkilere yeni bakış açınız


Arama motorlarında arama yaptığınız zaman birçok haber sitesi karşınıza çıkar ancak çoğu yereldir ve genel olarak pek az platform bulursunuz. Bu sebeple sizlere tanıtmak ihtiyacı duyduğumuz ve mutlaka ziyaret etmeniz gereken muhteşem bir bilgi kaynağı olarak araştırmalar yapabileceğiniz bir yerdir. 

2018 yılı içerisinde kurulmuş olan kadro içinde yer alan uluslararası arena ve o dalda eğitimini tamamlamış çok sağlam kadro ile geniş çapta bilgi sunan ve bu konularda insanları bilgilendiren bir sistemdir. 

Belli başlı birçok kategorisi olan platformda genel olarak şunlar göze çarpmaktadır. Özellikle; uluslararası ilişkiler,uluslararası ekonomi ve savaş gündemi ve daha fazlası ile bu kaynaktan faydalanmanız için hazırlanmıştır. Diğer kategorilerden bazıları ise aşağıda sıralanmıştır.


  • Gündem (gündem ile ilgili haberler ve daha fazlası güncel olarak eklenmektedir.
  • Ekonomi ve Finanas hakkında bilgi edinmek isteyenler için güncel bilgiler
  • Bölgeler kategorisinde yer alan kısımlar "Amerika, Asya, Ortadoğu, Afrika, Avrupa ve Balkanlar olmak üzere bilgi içeren yazılar.
  • Tarih
  • Bilim ve Teknoloji
  • Nedi, biyografi ve incelemeler yer almaktadır.
Ben bu platformdan ilgimi çeken haberler hakkındabilgi sahibi oluyorum. Daha önce hiç ziyaret etmediyseniz aşağıdaki kaynak adresten siteyi dolaşmanızı ve içeriklerinden bilgi edinmenizi öneririz. 


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Güzel bir siteye benziyor. İhityacı olan mutlaka değerlendirmeli bu haber kaynağını

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.