-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Axess Platinum Kart Kimlere Verilir

ads
ads
Kredi kartı almak isteyen banka müşterilerinin almak istedikleri karta karar verirken en önemli etken kart özellikleridir. Elbette kredi notu çok düşük olmayan ve bankaların kara listesine girmeyen herkes kredi kartı sahibi olabilir fakat önemli olan kredi kartı sahibi olmak değil, gerçekten kişinin işine yarayacak özellikleri kendi bünyesinde barındıran bir kredi kartına sahip olmaktır.

Axess Platinum kart, müşterilerinin her türlü ihtiyacına cevap verebilecek nitelikte ve her türlü özelliğe sahip olan bir kredi kartıdır. Bu nedenle Axess Platinum ile Akbank’ın her türlü fırsatından yararlanabilirsiniz.

Axess Platinum Kartın Özellikleri

  • ·         Çocuklarınız, kardeşleriniz ya da eşleriniz için ek kart çıkartabilirsiniz. Esas kart sahibi siz olmak kaydı ile kendi hesabınıza bağlı bir kart çıkartarak hem harcama takibi yapabilir hem de para aktarımı yapabilirsiniz. Üstelik tüm bunları cep telefonunuz üzerinden yapabilir, limit belirleme işlemlerinizi bile kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Üstelik bu kartı ücretsiz olarakçıkartabilirsiniz.


  • ·         Acilen ihtiyaç duyduğunuz nakit para için taksitli nakit avans alabilir; aldığınız parayı aylara bölünmüş şekilde vadeler ile ödeyebilirsiniz.


  • ·         SMS aracılığı ile cepten para alabilirsiniz. Bu işlem için herhangi bir ücret ödemezsiniz. 500 liraya kadar nakit ihtiyaçlarınız için cep telefonunuzdan atacağınız SMS ile 3 ya da 9 taksit seçeneği ile geri ödemeli küçük krediler alabilirsiniz.


  • ·         ATM’lerden nakit avans alabilirsiniz.


Formun Üstü
Sizler de saydıklarımız özelliklere sahip bir kart arıyorsanız ve bankaların icralık listelerinde bulunmuyorsanız, Akbank’a bağlı Axess Platinum karta kolayca sahip olabilirsiniz.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.