-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Ev Alma Duası

ads
ads
İhtiyaçlarımız içerisinde en büyük kalem kuşkusuz ev kirasıdır. Elektrik, su, doğalgaz gibi diğer kalemler ile birleşince gelirimizin büyük bir kısmını hanemize harcarız. Zaten bu nedenle ev almak insanların en büyük hayali ve uğraşıdır. İnsanlar ideallerini ancak ve ancak Rabbimizin yardımı ile gerçekleştirebilirler. Bu nedenle Rabbimiz bizlere ona dileklerimizi iletebilmemizi sağlayacak dualar göndermiştir. Bu dualar hem dileklerimizi gerçekleştirmek için bir araçtır hem de bizleri Rabbimize yaklaştıran güçlü tılsımlardır.


Ev Alma Duası


Ev almak amacı ile de edebileceğimiz çeşitli dualar vardır. Ev almak amacı ile okunacak dualar, dilek dualarıdır. Dilek dualarını her türlü niyetiniz ve isteğiniz için okuyabilir, ardından edeceğiniz içten dua ile gerçekleşmesini bekleyebilirsiniz. Sizler de kısa süre içerisinde bir ev sahibi olmak istiyorsanız, belirteceğimiz dilek dualarını en içten şekilde okuyarak ev alabilirsiniz. https://www.evalmaduasi.com/  bu duaları şu şekilde açıklıyor:

·         “Subhane rabbiyel aliyyil alel Vehhab. Ya Müheymin, Ya Bari, Ya Fettah, Ya Semi, Ya Latif, Ya Hafız, Ya Kebir, Ya Mucib, Ya Kadir, Ya Berr, Ya Rauf, Ya Nafi. Bismi’l-lâhi ‘alâ nefsî ve mâlî ve dînî. Allâhümme raddinî bikadâike ve bârik lî fîmâ kuddire lî hattâ lâ uhibbe ta’cîle mâ ahherte velâ te’hîre mâ’accelte. 

Bu bir dilek duasıdır. Esmalardan ve dilek duasından oluşan bu duayı bir kez okuduktan sonra kalbinizden geçtiği gibi duanızı etmeniz gerekmektedir. Temiz bir niyet ile ev alma arzunuzu Rabbimiz ile paylaşın.

·         Allahümme salli ala nuril envar. Ve sirril esrar. Ve tiryakıl ağyar. Ve miftahı babil yesar. Seyyidina muhammedinil muhtar. Ve alihil athar. Ve ashabihil ahyar* Adede
niamillahi ve ifdalih.

Anlamı: Allah’ım! Nurların nuru, sırların sırrı, zenginlik kapısının anahtarı Efendimiz Muhammed’in temiz aline ve hayırlı ashabına nimet ve ihsanlarının miktarınca salat ve selam olsun.
Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (sav) bir kimse malının çok olmasını istiyorsa bu suret ile salavat okuması gerektiğini buyurmuştur. Bu nedenle salavatlar bizler için çok değerli ve dileklerimiz için çözüm yoludur. Sizler ile paylaştığımız bu salavat, rızkınızın artması ve rızkınızın korunmasını sağlar.

Bu yazıyı okuyanlar bunu da merak ediyor >> EVE ASILACAK DUALAR NELERDİR?

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.