-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Saç Uzatma Yöntemleri ve Uzun Saç Modası

ads
ads

Saçlar hem kadın hem de erkekler için imaj açısından çok önemli. Şık olmayı ve bakımlı olmayı tamamlayan bir aksesuar gibi düşünülen saçlar elbette uzunluğu ile de dikkat çekiyor. Saçlarını uzatmak isteyen milyonlarca kişi ise saç uzatma yöntemlerini büyük bir merakla deniyor. İşte saç uzatma yöntemlerinden en başarılı olanları…
Modası Hiç Geçmeyen Saçlar: Uzun Saçlar

Genellikle bayanlar için çok önemli dediğimiz saç birkaç senedir erkekler içinde çok önemli. Eskiden erkeklerin saç uzatmasına iyi bakmayan toplum günümüzde yok. Bu sebeple, birçok ünlünün başlattığı saç uzatma akımına halk da yavaş yavaş alışıyor ve katılıyor. Erkeklerde de görmeye alıştığımız uzun saçlar artık hayal değil. Birçok kişinin saçlarını uzatmak için denediği yöntemleri az çok biliyor olsak ta kesin uzatma yöntemlerini henüz daha denememiş olabiliriz. Belki denediğiniz belki de hiç denemediğiniz saç uzatma yöntemleri işte bu yazıda!

Saç Uzatma Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Hızlı saç uzatma elbette herkesin tek arzusu. Ancak, saçların uzama hızı kişiden kişiye göre değişebiliyor. Kişinin yaşı, hormonal durumu ve kullandığı ilaçlar dahi saç uzatma hızını doğrudan etkiliyor. Bu nedenle saç uzatma yöntemleri arasında sayılan kesin 1 ayda 3 cm ibareleri ne yazık ki sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Saç uzatma sürecinde iseniz aşağıdaki sayacağımız maddelerin bilincinde olmalı ve bu doğrultuda saç uzatma isteğinizi yeniden gözden geçirmelisiniz.

·        Saç Tarama Alışkanlığı

Saçlarınızı nasıl taradığınız saçlarınızın uzaması ile doğrudan ilintili. Eğer saçlarınızı hırçın ve sert bir şekilde tarıyorsanız saçlarınızı kolayca kırabilir ve tellerinizi kopartabilirsiniz. Bu nedenle, saçlarınızı fısfıs yardımıyla açarak yavaş bir şekilde tarama alışkanlığını biran önce edinmelisiniz.

·        Tarak Seçimi

Saç tipiniz kıvırcık, düz ya da tamamen afro olabilir. İşte bu doğrultuda tarak seçiminiz saç tipinize uygun olarak yapılmalı.

·        Saç Yıkama Sınırı

Saçlarınızı uzatmak istiyorsanız saçlarınızı sık sık yıkamaktan kaçınmalısınız. Yağlanmasına müsaade edilen saçlar daha çok hızlı uzar. Zira keratin ve kendi yağıyla beslenen saçlar hızlı bir şekilde uzar.


Saç Uzatan Şampuanlar İle Hızlı Saç Uzatma Mümkün

Saçlarının uzamasını isteyenler bazen sabırsız olabiliyor. Sabırla beklenilen uzun zamanlar sonrasında uzun ve sağlıklı saçlar elde etmek ise herkesin ortak isteği. Şampuanlar ise hızlı saç uzatmak isteyenlerin ise bir yöntemi olarak biliniyor. Bioxcin gibi saç üzerine araştırma yapan markaların saç şampuanları saçları beslediği ve nemi dengelediği içi hızlı saç uzatmaya yardımcı olabiliyor. Bioxcin’nin saç uzatan şampuan serisi ise hem erkeklerin hem de kadınların oldukça ilgisini çekiyor. Uzun süreli kullanımda saç dökülmesini engelleyen ve saçların çıkmasını sağlayan Bioxcin saç uzatan şampuanını dermatologlarda öneriyor.

Bioxcin Nerede Satılıyor?

Özel laboratuvar çalışmaları sonucunda farklı formüllerle saçtaki problemlere son veren Bioxcin markası eczaneler de satışa sunuluyor. Aynı zamanda kozmetik mağazaları, büyük marketlerde de bulabileceğiniz Bioxcin kendi sitesi üzerinden ürün satışı gerçekleştirmiyor.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.