-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Anormal Aktivite 2 (2014) Filmi

ads
ads

Anormal Aktivite 2 - A Haunted House 2 Filmi


Yep yeni bir film, Anormal Aktivite 2 vizyon tarihi 25 Temmuz 2014 şu zaman itibariyle sinemalarda izleyebileceğiniz korku ve komedinin bir arada olduğu eğlenceli film. Orjinal ismi "A Haunted House 2", korku ve komedininn bir arada olması insanlar içinde oldukça eğlencelidir ve sıkılmadan izlenilebilen filmlerdendir. Marlon wayans bir çoğumuz tanıyoruz ve usta komedi oyuncusunun olduğu bir filme kim kötü diyebilir ki? Ancak ilk filmine göre 2 film biraz sönük kalmış diyebiliriz. Aslında konusu ilk filme benzerliği olduğundan dolayı bu kanıya kapılabilirsiniz.   IMDb puanı 4.6 olarak kullanıcı oylarıyla belirlenmiştir. Filmin yönetmeni "Michael Tiddes" Anormal aktivite film oyuncu kadrosu "Marlon Wayans , Jaime Pressly , Missi Pyle , Cedric the Entertainer , Sophie Dee" senaryo yazarı ve yapımcıları "Marlon Wayans , Rick Alvarez", "Marlon Wayans , Rick Alvarez" ile 86 dakika sürmektedir. İyi seyirler.

Anormal Aktivite 2 - A Haunted House 2 Filminin özeti:


Malcolmun aşık olduğu sevgilisi Kisha trafik kazasında hayatını kaybeder. Malcolm acısını bir kenara bırakıp yaşamına devam etmek zorundadır. Yeni bir sayfa açarak hayatında 2 tane çocuğu olan bir kadınla evlenmeye karar verir ve evlenirler.  Ancak evde  garip şeyler olmaya başlar tamda mutlu bir hayat sürecekken daha beteri olmaya başlar. Olaylar değişir ve günlük yaşam garipleşir.

Bu olan olağanüstü durumların hepsi   onların evini ve çocuklarını bulur. Ancak bu anda  canlanarak hayata geri dönen Kisha’nın mahalleye taşınması ile tamamen yaşamları tersine dönecek.

Anormal Aktivite 2 Fragmanı izle


Not: Bu video "Kanal At" isimli youtube kanalından alınmıştır. "Eğer Sitemizde telif haklarının size ait olduğu ve yayınlanmasından rahatsız olduğunuz bir fragman yahut herhangi bir video varsa bizimle iletişime geçtiğiniz takdirde, fragman sitemizden 3 iş günü içerisinde kaldırılacaktır." İletişime geçmek için sitemizde yer alan iletişim bölümünden direk olarak mail gönderebilir veya iletisim@ibrahimfirat.net mail adresine E - posta atabilirsiniz.




ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.