-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Büyük Budapeşte Oteli (2014)

ads
ads

Büyük Budapeşte Oteli - The Grand Budapest Hotel Filmi



2014 yılının farklı filmlerinden bir tanesiyle konumuza başlıyoruz. Filmimizin ismi Büyük Budapeşte Oteli örjinal adı "The Grand Budapest Hotel" 2014 ABD yapımı olan film 1 saat 40 dakika sürmektedir. Oldukça keyifli ve zekle izleyebileceğiniz komedi ve dramın bir araya geldiği farklı ve sanatsal bir film. Filmin yönetmeni "Wes Anderson" ve oyuncu kadrosunda "Jude Law , Tilda Swinton , Adrien Brody , Edward Norton , Owen Wilson" senaryo yazarı "Wes Anderson" ve yapımcısı "Miki Emmrich" ile 5tr.org olarak tavsiye edilen filmlerin arasında yerini almaktadır. IMDb puanlamasını incelediğimizde çok iyi bir puan aldığını görüyoruz. 10 üzerinden 8.2'lik bir puanla zirveyi yakalamış görünüyor.


Büyük Budapeşte Oteli Filminin özeti:


Avrupa'nın çok ünlü olan Büyük Budapeşte Oteli ile iki savaş arasında kalan bir dönemden bahsetmektedir. Kişinin hayat hikayesini baştan sona kadar mizahi bir dille anlatmaktadır. Gustave H ile lobi işçisi Mustafa’nın ahbaplık hikayesine tanık olacaksınız.

Büyük Budapeşte Oteli - Grand Budapest Hotel - Türkçe Altyazılı Fragmanı İzle


Not: Bu video "Film Günlükleri" isimli youtube kanalından alınmıştır. "Eğer Sitemizde telif haklarının size ait olduğu ve yayınlanmasından rahatsız olduğunuz bir fragman yahut herhangi bir video varsa bizimle iletişime geçtiğiniz takdirde, fragman sitemizden 3 iş günü içerisinde kaldırılacaktır." İletişime geçmek için sitemizde yer alan iletişim bölümünden direk olarak mail gönderebilir veya iletisim@ibrahimfirat.net mail adresine E - posta atabilirsiniz.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.