-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » İstanbul Buderus Servis Hizmeti

ads
ads
Elektrik ya da doğal gaz ile çalışan modelleri ile çalışan genellikle kış aylarında evin ısısını ayarlayan, sıcak su elde edilmesini sağlayan cihazlar olan kombiler, kış aylarında sık kullanımlarının yanı sıra yaz aylarında sadece sıcak su elde etmek için kullanılmaktadır. Böylelikle yaz aylarında kullanılmamaya ya da bakımlarının yapılmamasına bağlı olarak arıza çıkarabilmekte ve işlevlerini kaybedebilmektedir. Başta bakım hizmeti olmakla birlikte, fan temizliği, kalorifer filtresi temizliği, kombi içi su kontrolü gibi işlemler İstanbul Buderus Servis tarafından gerçekleştirilmektedir.

Kombi Sorunları ve İstanbul Buderus Servis Önerileri

Kombileri özellikle ev ısıtma sistemi olarak kullandığı zamanlarda farklı sorunlar ortaya çıkabilmekte ve bireyler kış aylarında bu sorunlardan dolayı mağdur olabilmektedir. İstanbul’da faaliyet gösteren servisimiz İstanbul Buderus Servis, kombilerin çalışması fakat ısı yaymaması, kombinin aşırı sıcak su pompalaması ya da kombinin su kaçırması gibi farklı sorunlara çözümler üretmektedir. Bu gibi durumlarda öncelikle doğal gaz ile çalışan bir kombi söz konusu ise doğal gaz vanası kapatılarak uzman teknisyenlerden yardım alınmalıdır.

İstanbul Buderus Servis ve Karşılaşılan Kombi Sorunları

Kombilerde sıklıkla karşılaşılan sorunlar şu şekildedir:
-Kombinin su kaçırması,
-Kombi aşırı sıcak su vermekte,
-Kombi sıcak su vermemekte,

Kombi peteklere orantısız sıcak su dağıtmakta olabilir. Bu sorunların yanı sıra karşılaşılan diğer tüm problemlerde Fatih Buderus Servis teknik desteği alınabilmekte ve soruna en kısa sürede çözüm önerilmektedir.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.