-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Kurumsal Siteler İçin Güncel Kurumsal Wordpress Tema Tasarımları

ads
ads

İnternetin günümüzde yakalamış olduğu etki ve güç dolayısı ile kurumsal firmalarında internette mutlaka var olmasını elzem hale getiriyor. Faaliyet gösterilen sektör ve alanda dijital dünyadaki internet kullanıcısını yakalayabilmek, uzun vadeli faaliyetler açısından çok büyük bir önem taşımaktadır. Kurumsal yapılarda, internet sitesi kurulumu daha fazla profesyonellik gerektirir. Bu yüzden de web sitesi kurulumu aşamasında tema seçiminin bu faktörleri göz önünde bulundurarak, hareket edilmesi gerekir. Hem kolay kullanımı hem de arama motoru ile başarılı uyumu nedeni ile Wordpress kurumsal tema seçeneklerinin kullanımı, kurumsal site kurulumu aşamasında çok daha fazla tercih ediliyor. Kurumsal yapıya ilişkin kurumsal bir web sitesi kurulumunda her hizmet sektörüne uyumlu tema seçenekleri bulunuyor.

Kurumsal detayların göz önünde bulundurulması ile tasarlanan Wordpress kurumsal tema modelleri sayesinde firmaya ve hizmet verdiği sektöre uygun bir web sitesi kurulumnunun gerçekleştirilebilmesi mümkün oluyor. Üstelik tüm Wordpress temalara ilişkin olarak pratik kullanım sunan özel bir tema yönetim paneli sunuluyor. Bu panel ile birlikte 7 gün 24 saat kesintisiz olarak canlı destek servisi aracılığı ile tema kullanımı sırasında yaşanan sorunlara ilişkin olarak teknik destek alımı gerçekleştirilebiliyor.

Yüzde yüz SEO uyumlu ve ResponsiveWordpress kurumsal tema modellerinden hizmet sektörüne göre en uygun olanını kolay bir şekilde seçip, kurulumunu yapabilmek mümkündür. Tema Vadisi’ nin kurum ve firmalara özel olarak tasarlamış olduğu ekonomik ve kaliteli Wordpress temalarının satın alımları pratik ve güvenli ödeme seçenekleri ile yapılabiliyor. Ödemesi yapılan kurumsal WP temaların teslimi en kısa süre içerisinde yapılır ve kurulumu aşamasında kullanıcılara teknik destek sağlanır. Bu şekilde profesyonel ve kurumsal bir site kurulumunda ilgili kelimelerde arama motorunda çok daha kısa zaman dilimi içerisinde ilk sıralarda yer alabilmek mümkün olur.Son derece esnek anasayfaya sahip olan temalar ile sayfalar üzerinde istenen tipte bir düzenleme gerçekleştirilebiliyor. Bu tip kişiselleştirilebilir tasarım özellikleri ile istenen tasarım ve yapıda bir kurumsal web sitesi kurulumu gerçekleştirilebiliyor.  Sürekli yapılan yenilemeler ile birlikte ihtiyaç duyulan en yeni değişimler ile ilgili olarak güncellemelerde kullanıcıya düzenli olarak sunulur. Böylelikle özellikle SEO açısından yaşanan yeni değişimlerden ve güncellemelerden kesinlikle geri kalınmamasına yardımcı olunur.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.