-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Tablet Adam'da Bulunan Lol Skin Uygulaması Hakkında

ads
ads
League of legends severlere merhabalar. Bugün size tablet adam sitesinde olan lol skin uygulamasını kısaca anlatacağım. Bildiğiniz üzere League of legends oyunu Dünya çapında en çok oynanan e-spor oyunlarından bir tanesidir. League of legends oyununu milyonlarca insan online olarak oynamaktadır.

Bu oyunun turnuvaları ve şampiyonları bile düzenlenmektedir. League of legends oyununda oynadığınız şampiyonların kostümleri bulunmaktadır. Bu kostümleri para ile satın alarak sahip olabiliyorsunuz. Tablet adam sitesinde bulunan lol skin ile kostümleri satın almadan deneme fırsatı bulabiliyorsunuz.

Tablet Adam'da Bulunan Lol Skin Uygulaması Hakkında


Bu sayede satın almak istediğiniz kostümleri deneyip görünümlerini test etme fırsatı bulabiliyorsunuz. Sevdiğiniz ya da satın almak istediğiniz kostümleri bu sayede seçebilirsiniz. Gerçekten tablet adam sitesinde bulunan lol skin uygulaması çok işe yarıyor. Lol skin gibi yüzlerce kaliteli uygulamayı tablet adam sitesinden indirmek için; https://tabletadam.com/ sitesini takip edebilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.