-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Tanıtım ve Reklam Filmi Çekimleri Mor Yapım’dan

ads
ads
Tanıtım filmi firmanız için etkileşim yaratmanın harika bir yoludur. Zengin içerikleri olan bir tanıtım videosu firmaya hem itibar kazandırır hem de müşterilerin markayla olan bağlarını kuvvetlendirir. Firmanın tanıtımına, belirli bir ürüne veya hizmetine vurgu yapılır. Bu yüzden tanıtım filmi çekimleri yaratmanın birden çok yolu vardır. Tanıtım ve reklam filmi çekimleri röportajları, sesli uyarıları, hareketleri metinleri, görselleri, çeşitli animasyonları içeren zengin içerikli filmler olabilirler.

   Reklam filmi çekimlerindeki asıl amaç bilgilendirici olmasıdır. Bahsedilen konunun veya alanın ayrıntılarına dikkat edilir. Örneğin: şirketin iç yapısından bahsediliyorsa farkındalığı artırmaya yönelik kesitler kullanılır ve bu yönde çekimler yapılır. Firmanın faydalarına odaklanarak hedef pazar için alakalı ve dikkat çekici hale getirilir.  Hem Reklam filmi hem de  tanıtım filmi çekimleri ile ilgili bir diğer önemli konu ise filmin dijital alanda kullanılmasıdır. Tanıtım filmi veya reklam filminizi web sayfanıza eklediğinizi varsayalım. Eğer kullanıcılar sizin ürünlerinizle ilgili alakalı bir arama yapıyorsa Google’da firmanızın videosunun çıkması yüksek ihtimal. Çünkü arama motorları video içeriklerine daha çok değer vermektedir. Özellikle firmanız hakkında bilgi almak isteyen bir kullanıcı web sayfanızdaki video içeriğe yönlendirerek firmanıza olan güveni artırabilirsiniz.

   Kataloglar ve basılı tanıtım ürünlerinden farklı olarak tanıtım ve reklam filmi çekimleri firmanız için uzun süreli yararlar sağlar. Basılı ürünleri birkaç kez kullandıktan sonra deforme olacak veya elinizdekiler tükendiği için sürekli yenilerini bastırmak zorunda kalacaksınız ayrıca üzerinde oynama yapmak için sürekli bir tasarımcının kapısını çalmanız gerekebilir. Fakat firmanız için yaptırmış olduğunuz tanıtım ve reklam filmi çekimlerini istediğiniz alanda kolaylıkla kullanabilir aynı zamanda firmanızdaki yeniliklere göre adapte edilebilirsiniz.

  Müşterilerimize sunduğumuz kaliteli hizmet anlayışımız ile son zamanlarda rağbet gören popüler mecralar üzerinden tanıtım filmi ve reklam filmi çekimleri konusunda uzman çalışanlarımız, profesyonel teçhizatlarımız ve firmaya özel kurguladığımız yaratıcı planlar dahilinde sizlere en iyi tanıtım için reklamlarınızı özgün ve profesyonel hizmeti sunarak, güven sağlamayı amaçlıyoruz. Müşterilerinizin sizin hakkınızda en doğru bilgilere ulaşması ve özellikle ilk izlenim açısından zihinlerinde kalıcı bir izlenim oluşması için her zaman en yaratıcı işleri ortaya koymaktayız. Günceli yakından takip eden ve farklı reklam filmi çekimleri konusunda bu güne kadar güçlü referanslar elde eden firmamız, bu konuda teslim aldığı projeleri metin yazarlığı aşamasından çekimlerine, montajından teslimine kadar tüm çalışmaları kendi bünyesinde yürütmektedir.

   Müşterileriniz arasında bir bağ kurmanıza olanak sağlayan ve sizi en kolay biçimde dünyaya bağlayan tanıtım filmi ve reklam filmi çekimleri, şirketinizin bilinirliğini artırarak amaçlarınızı tüm dünyaya en doğru şekilde ve net olarak ulaştırmaktadır. Eğer profesyonel bir tanıtım film çekimine ihtiyacınız varsa bizimle hemen iletişime geçebilirsiniz.

Tanıtım ve Reklam Filmi Çekimleri Mor Yapım’dan


   Mor yapım olarak markanızı her alanda temsil etmekten ve daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlayarak bilinirliğini artırmaktan memnuniyet duyarız. Özellikle markalaşma sürecinde olan bir firmanın daha hızlı bir şekilde kendini ortaya koyması, geri dönüşlerin kaliteli olmasını sağlayan etkili bir reklam yöntemini dahilinde müşterilerimize ihtiyaçlarına göre hizmet sunuyoruz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.