-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads

ads
ads

Organik 5 adet cilt bakımı için ürünler

Zamanın ilerlemesiyle birçok ürün, besinler, gıdalar  vb. gibi bizleri ilgilendiren ihtiyaçlarımız için  organiklik neredeyse çok azaldı. Ve insanlar organik ürünleri  tercih etmektedir. Her ne kadar organik ürünlerin azalması ile organik olmayan ürünler kullanılsa da bilinçli kullanıcılar için organik çok önemlidir. 

5  Cilt Bakımı Ürünü  (Organik)


Bu konumuzda  5 adet organik cilt bakımı için gereken ürünlerden bahsedeceğiz.  Çünkü kişi cilt bakımı yaparken aynı zamanda organik olmayan bir ürün kullanıyorsa bu uzun süreli vadede zararlı da olabilir. Bu sebeple İnternet üzerinden arama motorlarından (özellikle Google) gelen aramalarda organik ürünlere rağbet çok görülmektedir. Bu aramaların geneli şu şekildedir. 



organik cilt bakım ürünleri kullananlar

sertifikalı organik cilt bakım ürünleri

kimyasal içermeyen cilt bakım ürünleri

doğal cilt bakım ürünleri

organik kozmetik

bitkisel cilt bakım ürünleri

bitkisel kozmetik markalar

bitkisel nemlendirici krem markaları

organik ürünler satış

organik ürünler pazarı

organik gıda marketi

organik ürünler siteleri

Genel organik ürünler

organik ürün markaları

organik ürün satış siteleri

organik ürünler hakkında

Yukarıda sıraladığımız gibi aramalar  çokça  yapılmaktadır. Bu da demek oluyor ki organik ürünler oldukça popüler hale gelmiştir. Asıl konumuza geçelim; cilt bakımı için kimyasal bileşenler içermeyen organik ürünler kullanmanız sağlığınız açısından oldukça  faydalı olacaktır. Kişi zaten sağlığını ön planda tutması gerekir. Bu cilt bakımı için olsun gıdalar için olsun fark etmez.

Organik ürün insanın sağlığı açısından aynı zaman da çevreyi koruyan şekilde üretilen ürünlerdir. Bu durumda sadece kendimizi değil çevremizi de düşünmemiz gerekiyor. 

Çünkü artık insanlar kimyasal içeren maddelerden uzak durmak istiyorlar ve insanlar şu zamanlarda daha çok bilinçli bir şekilde tüketim içindedir. Bu sebeple 5 adet organik ürünleri sizlere sunalım: 

Organik ürünlerde  genetiği değiştirilmiş, gübreler kimyasallar  vb. gibi toksin maddelerden uzaktır. Bu sebeple tamamen organiktir. 


Naturel ve organik cilt bakımı ürünleri Nelerdir?


  • Bal:
Hepimizin bildiği bal evet ama hakikisi olması gerekmektedir. Cilt bakımı için kullanılan ve birçok faydası da olandır.  Bunlardan bazıları ise; Bal, cildin sarkmasını önleyici silikon içeriğinde bulunduğundan cildinizi veya yüzünüzü kurumuş cildi nemlendirmek için çok iyi bir yöntemdir. 

bal


  • Yumurta:
Yumurta çok faydalı bir besindir. Hemen hemen her sabah kahvaltıda tüketilmesi sağlık açısından fayda sağlar.  yumurta da birçok vitamin bulunur ve bunların arasında ise  A - B - D ve E  vitamini bulunmaktadır. Bu vitaminler açısından zengindir. Adı geçen vitaminler cilt sağlığını korur ve içinde bulunan "lesitin" cildin nemli olmasını sağlamaktadır.

yumurta


  • Avokado:
Bilinen ve son zamanlarda bolca tüketilmektedir. Sağlık açısından çok faydası vardır. Bunları arama yaparak sağlık açısından  faydalarını inceleyebilirsiniz. Cilt için faydasından kısaca bahsedeceğim. Avokado,  oldukça fazla besin değerleri olduğu için aynı zamanda antioksidan özelliği bulunduğundan dolayı bu sayede cildinizde oluşan  kırışıklıkları, kurumasını önlemek için cilt maskesinde  kullanılmaktadır.


avokado

  • Yeşil Çay:
Hemen hemen herkesin artık bildiği ve tükettiği bir çaydır. Oldukça sağlıklı birçok faydası bulunan yeşil çay cilt içinde önemli rol oynar. Bunların arasında en önemlisi;  hücresel aktiviteyi düzenlemede yardımcı etken bununla birlikte cilt sağlığı için cildinizin sağlığını iyileştiren doğal antioksidanlar içermektedir.


yeşil çay

  • Zeytinyağı:
Zeytinyağı, çok faydalıdır. Sağlık açısından o kadar faydası var ki saymaya kalksak herhalde zaman yetmez ve konu uzar gider. Ancak  Zeytinyağı hakiki olması gerekir. Tabi hakiki olduğunu anlamak için de bazı bilgileri bilmeniz gerekir. Gerçek zeytin yağının gerçek olduğunu anlamanın en basit yöntemlerini sırayla yazdım:

zeytinyağı


  1.  Buz dolabına koyun belli bir süre sonra donacaktır. 
  2. Taze ve meyvemsi kıvamda bir kokusu vardır.
  3. Zeytinyağının kendine has aroması vardı. Bunun için bir kaşık yutun ve bir süre genzinizde  acımsı bir his oluşacak ve sonrasında geçecektir.
  4. Saf zeytinyağında olan bu özelliği unutmayın ( Burukluk, Yakıcılığı ve Aroması.)
  5. Fiyatı önemlidir. Normal yağlar ile  eşit değer ve biraz üstü ise hakiki olmama ihtimali var fiyatı normal  yağlardan daha pahalı olur.
  6. Rengine bakara tam olarak yağın hakiki olup olmadığını anlamanız mümkün değil. Buda zeytinlerin yetişmesi hava durumlarının değerleri ile  yağışlar ve yetişmesi ile ilgili renklerde  farklılık olur ancak su gibi berrak olmaz. koyu kıvamda biraz bulanık gibi olabilir.  Yeşilimsi renktede hakiki olabilir tam sarımsı renkte de ama sarımsı renkte olanı normal bir yağ ile yan yana getirin inceliği, kıvamını fark edersiniz.  En iyi yöntem buz dolabı ve  tanıdığınız ve güvendiğiniz yer ve markaları tercih etmeniz olacaktır. 
Sonuç olarak cilt içinde sağlık içinde her şekilde hakiki zeytinyağı çok sağlıklı ve faydaları oldukça fazladır. Cilt için nasıl  uygulanır bunun içinde gerekli yerlerden arama yaparak incelemenizi tavsiye ederiz. iF ailesi olarak ziyaretçilerimize teşekkür ediyoruz. 


Bir önceki En5 ve Sağlık içeriğimiz olan "Cildinizi Nemlendirmek İçin Yapmanız Gereken 5 Öneri" konumuza giderek tüm detayları inceleyebilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.